Elmo

Elmo on vuonna 2016 syntyneeksi arvioitu kastroitu kissaherra, joka jäi sijaiskodin omaksi kissaksi toukokuussa 2020.

Päivitetty joulukuussa 2019: 

Elmo on edistynyt hurjasti! ihmisten silitykset kelpaavat kehräten jo lähes aina, kunhan vaan lähestyminen on tarpeeksi huomaavaista – kissaherran toisen silmän näkökyky on ehkä vähän alentunut ja äkkinäiset liikkeet ilman tutun kuuloista juttelua usein säikäyttävät hetkeksi piiloon. Pissavahinkojakaan ei ole enää sattunut kun pari yksittäistä kertaa jotka nekin selittyvät todennäköisesti uudenlaisen kissanhiekan kokeilulla. Elmo hakeutuu usein ihmisten lähelle päiväuneksimaan, tykkää torkkujen lomassa vastaanottaa paijauksia ja on muutenkin ollut mitä mainioin seuralainen ainakin sijaiskodin kissoille, koiralle ja ihmisille. Vieraat ihmiset vähän epäilyttävät vieläkin, mutta kunhan niitä saa hetken katsella etäältä ja nameja löytyy niin silittää saa yleensä kyläilijäkin. Elmo alkaisikin olla oikein valmista herraa omaan kotiinsa!

 

Alkuperäinen esittely

Elmo on loukutettu kotikissaksi viime vuonna suuresta populaatiosta Maskusta, ja ehkä juuri siksi tuntuu nauttivan kovasti kissaseurasta joten kaverin löytyminen uudestakin kodista olisi ehdoton plussa. Nykyisessä sijaiskodissaan Elmo on tottunut käsittelemään myös touhukkaan tunkeilevaa pikkukoiraa jota saa välillä sähistä kauemmas, eli koiratkaan eivät todennäköisesti ole mikään ongelma.

Silityksiä Elmo ei ihan vielä huoli, mutta leikkiseuraksi ihmiset alkavat jo kelvata ja herkkuja tullaan hakemaan läheltäkin. Elmo on aika rauhallinen kissakaveri joka ei turhia rymyä, melua tai tee tihutöitä asunnon irtaimistolle. Pientä stressipissailuongelmaa Elmolla on kuitenkin ollut, tosin vessojen lisääminen ja uuden paikan hulinaan tottuminen on vähentänyt vahingot hyvin satunnaisiksi.

Elmon suosikkipuuhaa on ikkunoista naapureiden ja ulkomaailman menon tarkastelun lisäksi kissakaverin turkin hoitaminen kehräten. Parin sijaiskodin kautta kiertänyt ja jo jonkin aikaa Dewillä ollut kissa kaipaisi varmasti paljon jo omaan kotiin jossa ymmärrettäisiin vielä vähän arkaa kissaa.