Maisa

Tämä nuori kissa on nyt keväällä vuoden täyttävä Maisa, jolle etsitään kissakaverillista kotia.

Maisa on mitä ihastuttavin nuori kissa. Se suhtautuu ihmisiin suorasukaisesti, kursailemattomasti ja rakastavasti. Hän tykkää kovasti auttaa kaikissa kotitöissä, kuten vuoteen petaamisessa, viherkasvien hoidossa, ruuan laitossakin, juuri mikään ei jää häneltä huomaamatta.

Maisa tuli yhdistykselle kodinvaihtajana, se on stressaavia kissoja, joten hänen uudessa kodissa tulisi olla kissojen juoksua lukuunottamatta kohtuu rauhallista ja ehdottomasti kissakaveri tai useampikin. Tällä hetkellä hän on kolmen kissan jengissä ja viihtynyt hyvin. Samassa sijaiskodissa sen kanssa on ollut myös 4. ja 5. kissa ja kaikkien kanssa se on tullut hyvin toimeen. Hetkellisesti ainoaksi kissaksi jääminen laukaisi stressin, joka näkyi väärään paikkaan pissaamisella. Ihan pikkulapsiperheeseen emme Maisaa luovuta, mutta esim. jo teini-ikäiset lapset tuskin ovat neidille ongelma.

Siinä missä ihminen käy ruokkijaksi, silittäjäksi ja paijaajaksi tämä käy myös leikkikaveriksi. Leikkisälle kissalle oleellista on aktiviteetti ja se, että pääsee leikkimään. Onneksi lelut eivät ole mitenkään kalliita, lLempilelu on tavallinen mehupilli, mitä on kiva poksautella litteäksi. Muutenkin hänellä on mieltymys kaikenlaisten muovipakkausten poksautteluun, joten ne on hyvä pitää neidin saavuttamattomissa. Sijaiskodissaan Maisalla on myös vanha pitsiverho, minkä takana on kiva vaania kissakaveria tai ottaa päivätorkut.

Kunhan uudessa kodissa annetaan paljon hellyyttä ja silitellään ja jutellaan, niin yhteisestä elämästä tulee varmasti hyvää.

Kissat etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, niitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissat luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Mikrosirut on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa), adoptiolomakkeen täyttämällä tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!