Mama

2012 syntynyt Mama sai meidän kauttamme uuden kodin heinäkuussa 2020.

Mama on mitä herttaisin rouvakissa, se rakastaa ihmisiä ikään ja sukupuoleen katsomatta kunhan ovat rauhallisia. Se on kietonut tassunsa ympärille oikeastaan kaikki tapaamansa ihmiset.
Rouva tuleekin itse hakemaan rapsutuksia, vaikka saattaakin hieman hammasta näyttää joskus silittäessä. Palkaksi raptuksista saa komean kehräyksen. Pörinäkoneiston äänenvoimakkuus onkin hänellä jumittunut kovalle.

Leluikseen Mama kelpuuttaa hieman valikoiden huiskutikut ja kissanminttuleluista hän saa kunnon pörinät.

Mamalla alkaa olla pientä iäkkäämmän kissan kremppaa, muutama hammas jouduttiin poistamaan ja ruuan kanssa osaa olla hieman kranttu. Ihmisten ruuat kiinnostaisivatkin Mamaa enemmän, kun mitä omassa kupissa on tarjolla. Epäonnekseen palvelijaihmiset ovat olleet kasviperäisen ruuan perään, eikä lautaselta ole löytynyt hänelle mitään jännää herkkua.
Uuden omistajan tulee myös huomioida se, että kyseessä on pitkäkarvaisempaa mallia oleva kissa, jonka turkinhoitoon tulee panostaa. Rouvan karvoja on jouduttu keväisen ajelemaan alaselästä, koska ne takkuuntuvat kovin herkästi.

Mama on kodinvaihtaja, joka tuli yhdistykselle perheenjäsenen pahan kissa-allergian vuoksi ja ollut ihmisten kanssa pennusta asti.