Mama

Onko sinun kotonasi tilaa hyvään ikään ehtineelle rouvakissalle? 2012 syntynyt Mama nimittäin etsii itselleen pysyvää kotia.

Mama on mitä herttaisin rouvakissa, se rakastaa ihmisiä ikään ja sukupuoleen katsomatta kunhan ovat rauhallisia. Se on kietonut tassunsa ympärille oikeastaan kaikki tapaamansa ihmiset.
Rouva tuleekin itse hakemaan rapsutuksia, vaikka saattaakin hieman hammasta näyttää joskus silittäessä. Palkaksi raptuksista saa komean kehräyksen. Pörinäkoneiston äänenvoimakkuus onkin hänellä jumittunut kovalle.

Leluikseen Mama kelpuuttaa hieman valikoiden huiskutikut ja kissanminttuleluista hän saa kunnon pörinät.

Mamalla alkaa olla pientä iäkkäämmän kissan kremppaa, muutama hammas jouduttiin poistamaan ja ruuan kanssa osaa olla hieman kranttu. Ihmisten ruuat kiinnostaisivatkin Mamaa enemmän, kun mitä omassa kupissa on tarjolla. Epäonnekseen palvelijaihmiset ovat olleet kasviperäisen ruuan perään, eikä lautaselta ole löytynyt hänelle mitään jännää herkkua.
Uuden omistajan tulee myös huomioida se, että kyseessä on pitkäkarvaisempaa mallia oleva kissa, jonka turkinhoitoon tulee panostaa. Rouvan karvoja on jouduttu keväisen ajelemaan alaselästä, koska ne takkuuntuvat kovin herkästi.

Mama on kodinvaihtaja, joka tuli yhdistykselle perheenjäsenen pahan kissa-allergian vuoksi ja ollut ihmisten kanssa pennusta asti.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa), adoptiolomakkeen täyttämällä tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!