Pyry

13.11.2019 syntynyt Pyry selviytyi ainokaisena kolmesta pennusta hengissä. Siitä nimi Pyry the Braveheart. Pieni kooltaan, mutta suuri, urhea sydän. Se onkin tämän valloittavan kissan tavaramerkki.

Pyryn mielestä leluista laserlelu on kiva, mutta maitotölkkien korkit ovat parhautta. Niitä suuri saalistaja Pyry kantaa suussaan juoksennellessaan ympäri asuntoa.  Suuri saalistajamme ei ole herkkujen perään, mutta kun masu on täynnä, niin ruokaa voi vähän heitellä ja ”saalistaa”.  Sen jälkeen sitä ruokaa mahtuu aina vähäsen lisää.

”Ruokakupilla ekana – ruokakupilla vikana” pätee Pyryn kohdalla. Tämä odotta kärsivällisesti, kun ruokaa annostellaan ja maistelee sitten ruokaa jokaisesta kupista. Välillä esiintyy ahmimista, joka saattaa ajoittain johtaa oksentamiseen eli uudessa kodissa olisi hyvä varautua ahmimisen hillitsemiseen esimerkiksi erilaisin älypelein.

Ikäisekseen pieni Pyry on utelias, rohkea ja sinnikäs. Sen, mikä koossa ehkä vähän puuttuu niin Pyry on korvannut luonteellaan. Kun sijaiskodissa päästettiin Pyry (ja sijaiskotikaveri Minnie) eristyksistä, niin tämä kissa oli kovasti tekemässä tuttavutta sijaiskodin omien kissojen kanssa – ja sinnikkäästi jatkoi ystävystymistä, vaikka ei ihan heti lämmettykään.

Pyry kehrää äänekkäästi kun saa huomioita muilta kissoilta. Pyry myös mielellään liimaantuu kissakaverin kylkeen ja astelee sitten pitkin asuntoa yhdessä kaverin kanssa.  Tulevassa kodissa Pyry tarvitseekin ainakin yhden kissakaverin. Ehkä kaksikin koska Pyryllä riittää niin paljon hellyyttä että yksi kissa saattaa joskus kyllästyä seurankipeään kaveriinsa. Olisi siis hyvä olla toinen kaveri, keneltä hakea myös huomiota.

Samassa sijaiskodissa asusteleva Minnie onkin hyvä ehdokas Pyrylle kaveriksi.

Kissakavereiden ja maitotölkkien korkkien lisäksi Pyry tykkää ikkunasta tuijottelusta. Silityksistäkin pitää joskus enemmän ja joskus vähemmän. Niin paljon kuitenkin, että niitä haetaan tulemalla lähelle ihmistä. Myös nukkuminen ihmisen tyynyn vieressä on mukavaa. Nukkuminen ylipäätään on mukavempaa Pyryn mielestä, kun sen tekee jonkun vieressä. Oli se sitten kissa tai ihminen.

Pyry on viimeaikoina aivastellut ja ollut räkäinen. Se ei ole tarttunut muihin kissoihin ja asia on selvittelyn alla.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.
Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksenluovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!