Lyyti

Herttaisen ”muuminenän” omaava Lyyti on tänä vuonna kolme täyttävä aikuinen kissatar (eli arvioitu syntymävuosi 2017) muutti omaan loppuelämän kotiin toukokuussa 2020.

Hei minä olen Lyyti. Olen maailman söpöin ja leveänenäisin kissa. Saan casanovatkin polvistumaan edessäni, vaikka en ymmärrä, miksi niin tapahtuu. Minulla on aivan tolkuttomasti asiaa, joten tahdon perheen, jossa minulle jutellaan takaisin! Yritän olla juttelematta öisin, mutta kun puhetulva iskee, se iskee.

Ihmiset on ok, varsinkin silloin kun ne juttelee mun kanssa. Ja antaa herkkuja. Eikä niiden tarvitse olla edes herkkuja, kunhan nyt jotain ruokaa on. Haen herkkuja ja kuivaruokaa ihmisen käden vierestä ja silloin kun syön niitä minua saa myös silittää selästä. Vielä tuntuu vähän hassulta, mutta pienin askelin. Menneisyydessäni olen vähän huitonut tassullani käsiä, kun ne oli vielä vähän pelottavia, joten ihan pienten lasten kanssa tuo adoptiovastaava ei minua sijoittaisi asumaan.

Mut tarvin myös lajitoverin seurastaa, koska ymmärrän paremmin niiden puhetta – ainakin vielä. Oon vähän topakka typy ja alan pomottaa helposti herkempää kissaa, joten mun kissakaverilla pitää kans olla vähän temperamenttia.

Rakastan ikkunasta ulos tuijottelua, joten uudessa valtakunnassani tulee olla ikkunoita, mielellään sellaisia joiden eteen on asetettu kiipeilypuu.  Niin ja rakastan myös naruleluja, mutta ei kannata ostaa mitään ohutnaruisia rimpuloita, niistä puren langat nipsnaps heti poikki.