Ilpo von Lojo

Ilpo von Lojo on reilu 2-vuotias pallojen metsästäjä, joka muutti omaan loppuelämän kotiin toukokuussa 2020.

Jokainen meistä tietää sen rauhallisen ja hiljaisen tyypin, joka ei turhista hötkyile. Sen, joka istuskelee jossain sivummalla ja poistuu takaisin sinne haettuaan herkkupöydän antimia. Sellainen kisssa on Ilpo,  erittäin rauhallinen kollikissa. Öisin siitä saattaa saada jalanlämmittimen ja herkkuja voidaan hakea ihmisen läheltä. Koskettaminen ei ole Ilpon juttu, sitä väistetään, mutta ei kättä silti pakoon juosta.

Entäs ne kissakaverit? Entisenä populaatiokissana Ilpo on tottunut kissakavereihin, mutta ei se niitä välttämättä kaipaa. Sillä on sijaiskodissa ollut kaverina nuorempi ja selkeästi touhukkaampi Fani von Lojo. Välillä ahkerasti puskeva ja leikkiin pyytävä pikkusisko saakin kollin ärsyyntymään ja neiti saa tassusta. Ilpon mahdollisen kaverin olisikin syytä olla samanlainen jäyhä suomalainen kolli, jonka ei olisi koko ajan tunkemassa iholle.

Ilpo on ollut ruuan suhteen ongelmaton. Ihan kaikki märkäruoka ei aina nappaa, mutta se on oppinut syömään kuivaruokaa aktivointitornista ja nauttinut kovasti raakaruuista (esim. kanansiivet ja kala).Koska ruoka on hyvää ja saalistus huumaavaa, ruuanheittely ja palojen kimppuun hyökkääminen ovat mieluisimpia aktiviteetteja. Leluista vain pehmeät pallot ja hiiret tuntuvat tassuun hyvältä. Erityisesti öisin lelut saavat kyytiä ja Ilpo onkin rikkonut useita leluja saalistusleikeissä.

Ideaali tilanne on, että Ilpolle löytyisi koti, jossa ei ole suurta menemisen ja tekemisen meininkiä ja halutaan keksiä aktiviteettiä: ruuan piilotusta, leikkimistä ja palloja ja tietysti lattiatilaa leikkiä. Zorro nauttii myös ulkoa tuoduista tuoksuista ja kiehnää ulkoa tultuasi selällään kaikki lojumaan jääneet vaatteesi.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa), adoptiolomakkeen täyttämällä tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!