Noel Sinikuono Kiurunkannus VARATTU

Noel on kertakaikkisen hassu kissa. Vuoden ikäisenä Noel on valloittava sekoitus pentumaista innostusta ja sohellusta sekä aikuisen kissan ylväyttä.

Isokokoinen sekä pitkäkaulainen ja -raajainen Noel muistuttaa ulkomuodoltaan villiä kissapetoa, mutta hänen tapansa röhnöttää ja pyöriä aivan lytyssä saavat usein hänen ympärillään olevat ihmiset kutsumaan häntä ”pikku pulleroiseksi”.

Noelin lempileikkeihin kuuluu erilaisten pitkulaisten asioiden jahtaaminen ja paikasta toiseen kuljettelu. Kynät, vanupuikot, oksat ja pensselit saavat Noelin silmät kiilumaan innostuksesta. Myös oma häntä on Noelin mieleen ja usein kissa pyöriikin sijaiskodin parven tikapuilla häntänsä perässä kuin sirkustaiteilija trapetsillaan.

Kaikista hurmaavimpia piirteitä Noelissa ovat hänen heleä sirkutuksensa yhdistettynä hänen ison pörheään ulkomuotoonsa sekä Noelin tapa lähteä pyörittämään hitaasti päätään lähes 180 astetta puolelta toiselle hämmentyessään.

Noelin ruokailut onnistuvat tällä hetkellä varsin mallikkaasti sijaiskodin omien kissojen kanssa. Lähes kaikki ruoka maistuu Noelille ja hän osaa yhteissyömisen säännöt, mutta sijaiskotiin muuttaessa Noelin ruokahalu hävisi täysin jännityksen seurauksena. Noel onkin touhukkuudestaan huolimatta varsin herkkä ja helposti säikkyvä kissa, jonka tulee antaa tutustua uuteen ympäristöönsä omassa tahdissaan. Sijaiskodin aikuiset saavat silitellä ja nostella Noelia satunnaisesti ja Noelin on nähty jopa nukkuvan perheen alakoululaisen kanssa useampaan otteeseen, mutta viikonloppumatkojen aikana ollut perheen ulkopuolinen kissanhoitaja ei ole päässyt Noelia juuri näkemään.

Sijaiskodin omat kissat ovat kiinnostaneet Noelia heti alusta asti ja rohkaisseet häntä olemaan ihmisten lähettyvillä rennommin. Varsinaiseksi leikkikaveriksi kissamummoista ei näin nuorelle kissalle oikein ole, mutta Noel viihtyy hyvin myös omissa puuhissaan. Omassa kodissa kissakaveri voisi auttaa Noelia tulemaan vielä enemmän ulos kuorestaan ja Noel saattaisikin tulla monenlaisten kissojen kanssa toimeen ollessaan itse sekä omatoiminen, että sosiaalinen tapaus.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.
Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksenluovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!