Helmi

Helmi on toukokuussa 2019 syntynyt kissaneiti, joka , joka etsii kissakaverillista kotia tai kotia yhdessä kaverinsa Riesun kanssa.

Helmi-kissasta on kuoriutunut varsinainen helmi.  Alun saunassa piileksivästä suhisijasta ja varovaisesta  tarkkailijasta on paljastunut varsinainen seuraneiti.
Tämä nykyisin siliteltävä kissa kiehnää sijaiskodin jaloissa ja viihtyy sohvalla kainalossa.
Uuden kodin on kuitenkin hyvä varautua kärsivällisyydellä ja rauhallisilla liikkeillä kuten aina, kun eläin muuttaa uuteen kotiin uusien ihmisten pariin.

 Helmin mielestä korvan takaa rapsuttelu on ihanaa. Silloin alkaa hirmuinen kehräys ja masuakin tarjotaan rapsutettavaksi. Mikä luottamuksen merkki!
Helmi on jo käsiteltävissä ja tätä voi hetkellisesti nostaa vaikkapa syliin, mutta sitä sylissä pysymistä vielä vähän harjoitellaan.
Toisinaan Helmi tykkää tulla sängylle nukkumaan viereen, mutta suosikkipaikkoja useimmiten on pörröinen matto taikka kissanpesä.

 Pallot ovat Helmin mielestä kivoja mutta keppilelut ovat ihan parhaita ja niillä voisi leikkiä ikuisuuden. Olisi siis ihan parasta, että omassa kodissa löytyisi keppileluja ja innokas keppilelun-heiluttelija. Tämä aktiivinen neitokainen kaipaisi kotiinsa myös kissakaveria, kenen kanssa peuhata ja keneltä saisi vähäsen hellyyttä toisinaan.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.
Otathan yhteyttä ensisijaisesti adoptiolomakkeen kautta. Voi tiedustella kissaa myös numerosta 050 599 4697 tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksenluovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!