Ilmoitustaulu

Täältä voit lukea Dewi ry:n kaikki viime aikoina julkaistut ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet.

Lahjoita verkkokaupan kautta

8.5.2020

Meille voit lahjoittaa ruokaa ostamalla myös verkkokaupasta:

 Tassuklaani
Valitse toimitustavaksi nouto kaupalta ja kirjoita lisätietoihin, että tilauksesi on lahjoitus Dewille. Me noudamme tilaukset varastolle.
Tassuklaanin valikoimasta löytyvät laadukkaat viljattomat ruuat.
Saat verkkokaupasta – 10% alennuksen koodilla Dewi2020kesä kun tilaat meille ruokaa.

https://www.tassuklaani.fi/category/103/dewin-suosikit

Verkkokauppa
Valitse toimitustavaksi nouto Raision liikkeestä, merkitse lisätietoihin, että ”Eläinsuojeluyhdistys Dewi – Maija Kastari noutaa.” Maksathan tuotteet heti ja laitathan meille tilausnumeron osoitteeseen taloudenhoitaja(at)dewi.info tai Facebookin kautta yksityisviestillä niin saamme lunastettua tuotteet.
Verkkokaupasta voi napata esim. Latzin märkäruokia (ethän osta Latzin kuivaruokaa, se on todella huonolaatuista),  Applawsin kuivaruokaa tai penturuokaa tai emonmaidonvastiketta.

https://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/11493c/Latz
https://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/11603c/Applaws

https://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/11535c/Pentu/products

Zooplus tai jokin muu verkkokauppa – valitse toimitusosoitteeksi yhteystiedoista löytyvä varastomme osoite.

4K-kampanja -Katkaistaan kissojen kurjuuden kierre!

15.4.2020

Dewi ry on mukana valtakunnallisessa populaatiokissojen leikkautuskampanjassa, jota koordinoi Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry.
 
”Katkaistaan kissojen kurjuuden kierre -kampanjan (4K) tavoitteena on kastroida, steriloida ja sijoittaa uuteen kotiin mahdollisimman monta populaatiokissaa vuoden 2020 aikana. Apua viedään sinne missä sitä eniten tarvitaan: haja-asutusalueiden metsäpopulaatioille, maatalon pihapiirien liepeillä asusteleville navettakissojen jälkeläisille, ulkorakennuksista suojapaikan löytäneille kissaäideille. Haluamme myös valistaa ihmisiä kissojen leikkauttamisen tärkeydestä tiedottein ja tietoiskuin.
 
HESY sitoutuu rahoittamaan 145-vuotisen toimintansa kunniaksi 145 sterilointia normaalin toimintansa lisäksi. 66-vuotias Kouvolan seudun eläinsuojeluyhdistys KSEY on sitoutunut rahoittamaan 66 leikkausta normaalin toimintansa lisäksi. Toivotamme muutkin eläinsuojelutahot lämpimästi mukaan talkoisiin!
 
Lisäksi keräämme varoja niin populaatiopimujen steriloimiseen kuin kujakollien kastrointiin – mitä enemmän varoja saadaan kerättyä, sitä enemmän kissoja saamme leikkautettua.
 
Sinäkin voit auttaa tekemällä lahjoituksen kissojen hyväksi!”
 
Lahjoituskanavat
 
MobilePay lyhytnumero: 53287
 
Tekstiviestilahjoitukset: viesti [summa] HESY numeroon 16588, esimerkiksi viestillä 20 HESY lahjoitat kissojen hyväksi 20 euroa, viestillä 5 HESY viisi euroa.
 
Keräystili:
 
IBAN: FI09 2001 1800 113063
Viitenumero: 100 557
 
Lisäksi voit ostaa kissan sterilaation tai kastraation Hesyn verkkokaupassa, lisätietoja osoitteessa https://www.hesy.fi/lahjoita-2/
 
Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, jonka numero on: RA/2017/1022. Lupa on voimassa 1.1.2018–31.12.2020 koko Suomen alueella lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Kerätyt varat käytetään löytöeläinten hoidosta koituviin kuluihin. Varoilla maksetaan eläinlääkärikuluja, lääke- ja laitekustannuksia, hiekka- ja ruokakuluja sekä henkilöstökuluja. Varoja käytetään myös valistus- ja kasvatustyöhön sekä tiedotusmateriaalien tuottamiseen. Kerättyjä varoja käytetään vuosien 2018–2021 kuluessa.

Koronavirus vaikuttaa toimintaamme

23.3.2020

Dewin hallitus kokoontui 22.3.2020 pohtimaan valtiojohdon ohjeita välttää turhia kontakteja ja matkustamista myös kotimaassa sekä mitä se merkitsee meille.

Meidän sijaiskodeista ja aktiiveista osa on riskiryhmäläisiä ja meidän tehtävänämme vastuullisena toimijana on suojella myös heitä ja taata myös kriisitilanteissa hoito kaikille meidän vastuullamme tällä hetkellä oleville kissoille. Että meillä on sijoituspaikkoja kissoille, jos sijaiskoti joutuu sairaalahoitoon. Että meillä on terveitä aktiiveja hoitamaan kissojen pakollisia tai yllättäviä eläinlääkärikäyntejä.

Olemme päättäneet siksi lopettaa väliaikaisesti kissojen kotitapaamiset, luovutukset ja kissojen vastaanottamisen.
Vaikka me haluaisimme luovuttaa kissoja uusiin, loppuelämän koteihin ja hakea oman onnensa nojaan jätettyjä kissoja yhdistyksemme sijaiskoteihin turvaan, meidän pitää nyt ajatella ensisijaisesti sijaiskotejamme ja muita aktiivejamme. He ovat toimintamme kulmakivi, emmekä halua altistaa heitä nyt enempää ihmiskontakteille kuin on tarvetta.

Olemme jo aiemmin peruneet tapahtumat, joten nyt onkin oleellista keksiä muita tapoja auttaa yhdistystä.

Vuoden 2020 jäsenmaksut

19.12.2019

Syyskokous on takanapäin ja näin ollen ensi vuoden jäsenmaksut päätetty.
Ne ovat tulevalle vuodelle 15€ varsinainen jäsen ja 100€ kannatusjäsen.
Jäsenistölle lähetetään vuoden aikana useampia jäsenkirjeitä ja kannatusjäsenet saavat automaattisesti vuosikalenterin.

Nyt onkin loistava hetki maksaa ensi vuoden jäsenmaksu.
FI17 4713 0010 0674 52 (Liedon Osuuspankki)
Jäsenmaksujen viitenumero: 2006420200

Jos olet uusi jäsen muistathan maksamisen lisäksi täytää myös jäsenhakemuksen: http://www.dewi.info/toiminta/jasenyys/

Näin joulun alla meillä on valmikoimassa myös 15€ lahjakortti, jonka lahjansaaja voi halutessaan muuttaa jäsenyydeksi. Tiedustelut kuulumiset(at)dewi.info

Myös yritys voi toimia kannatusjäsenenä ja siinä tapauksessa toivomme ensin yhtyedenottoa sähköpostitse varapj(at)dewi.info

Kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen

26.11.2019

Yhdistys kutsuu jäsenensä lämpimästi sääntömääräiseen syyskokoukseen keskiviikkona 11.12.2019 klo 18!

Kokous järjestetään Turku-salissa (Rehtoripellonkatu 4, Turku). Turku-saliin voi olla vaikea suunnistaa, jos paikka on entuudestaan tuntematon. Ohessa linkki opaskartalle, johon on merkitty oikea rakennus ja Turku-sali on sen 2. kerroksessa lasiovista oikealle. Linkki: https://tinyurl.com/y3mjcaon

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, esityslista on tämän viestin lopussa. Jokaisella yhdistyksen varsinaisella jäsenellä on kokouksessa äänioikeus, kannatusjäsenillä läsnäolo- ja puheoikeus.

Tarjolla on mehua ja pientä purtavaa ja kissamaisia juttuja!

Yhdistyksen syyskokouksen esityslista:

1. kokouksen avaus

2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. hyväksytään kokouksen esityslista

5. esitetään ja vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus seuraavalle toimintakaudelle

6. valitaan hallituksen puheenjohtaja, taloudenhoitaja, sijaiskotivastaava ja muut jäsenet seuraavalle toimikaudelle

7. valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa/toiminnantarkastajaa ja heille varatilintarkastajat/varatoiminnantarkastajat

8. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

9. kokouksen päättäminen

VPK-talon joulumyyjäiset 1.12.2019

11.11.2019

Dewi osallistuu VPK:n talon perinteisiin joulumyyjäisiin joulukuun ensimmäisenä päivänä. Pöydästämme voi löytää vaikkapa Dewin kissamaisen seinäkalenterin ensi vuodelle, pipoja, koruja joulupakettiin, heijastimen tai suosittuja kissanminttutäytteisiä leluja kissaystävän leikkeihin.

Tervetuloa jouluostoksille – tuet samalla Dewin toimintaa kodittomien kissojen hyväksi!

Tapahtumaan kaivataan edelleen paria vapaaehtoista myyntipöydän taakse. Jos olet kiinnostunut tulemaan avustajaksi, ota yhteyttä tapahtumat[a]dewi.info!

Dewi TUROKin kansainvälisessä rotukissanäyttelyssä 23.11.2019

7.11.2019

TUROKin kansainväliset rotukissanäyttelyt järjestetään Turun Messukeskuksessa 23.-24.11.2019.
Dewin edustajat ovat paikalla lauantaina 23.11.2019 päivinä klo 10-16. Dewi osallistuu TUROKin tapahtumaan perinteisesti myynti- ja infopöytäilyn muodossa.
Myyntipöydästä löydät meidän kannatustuotteita kuten pipoja, t-paitoja, kalentereita, postikortteja ja heijastimia sekä myös kissanminttuleluja kissoille ja koruja omistajille.

Tervetuloa rupattelemaan toiminnastamme ja ostoksille!

Eläinten viikko 4.-10.10.

30.9.2019

Eläinten viikolla Dewillä on kolme ruokakeräystä:

 • 30.9.-5.10. Ravattulan Mustissa ja Mirrissä
 • 4.-6.10. Piispanristin Prismassa
 • 5.-10.10. Maskun pääkirjastossa keräyspiste, jonne voi jättää ruokaa, hiekkaa ja tarvikkeita. 

Info-/kannatustuotemyyntipöytä:

 • perjantai 4.10. klo 16:30-20:00 Piispanristin Prisma
 • lauantai 5.10. klo 12-15 Ravattulan Musti ja Mirri
 • sunnuntai 6.10. klo 12-16 Piispanristin Prisma
 • keskiviikko 9.10. klo 17-19 Maskun pääkirjasto, jossa myös kissa-aiheinen luento klo 18 alkaen.

Uusien sijaiskotien perehdytysilta 23.5.2019

19.5.2019

Sijaiskotitoiminnasta kiinnostuneille järjestetään perehdytysilta torstaina 23.5.2019 klo 18-20 Turku-salissa (Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4, 20500 Turku). Tilaisuus saattaa loppua jo ennen kahdeksaa mutta aikaa on varattu loppuun myös vapaalle jutustelulle.

Perehdytysilta on edellytys sijaiskodiksi ryhtymiselle, eli osallistumisen jälkeen on mahdollista saada luokseen ensimmäiset hoitokissat. Illan aikana käydään läpi yhdistyksen toimintaa, sijaiskotikissojen hoitoa ja niiden kanssa mahdollisesti eteen tulevia haasteita (ja varmasti eteen tulevia ihania hetkiä!). Perehdytysillassa on myös mahdollista kysyä kaikesta, mikä itseä mietityttää sijaiskodiksi ryhtymisessä. Paikan päällä toiminnasta on kertomassa Dewin sijaiskotivastaava ja kokeneita sijaiskoteja. Tarjolla on mehua ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

Turku-saliin voi olla vaikea suunnistaa, jos paikka on entuudestaan tuntematon. Tässä karttalinkki oikeaan kohteeseen, opaskartasta voi itse vaihtaa karttatasoja hahmotusmielessä. Turku-sali löytyy Yo-talo A:n 2. kerroksesta, lasiovesta oikealle.

 

Nettisivujen jäsenlomake toimii jälleen

14.4.2019

Dewin nettisivuilla oleva jäsenyyslomake toimii jälleen. Lomake oli toimimaton koko alkuvuoden huhtikuun puoleen väliin asti, joten jos olet tänä aikana täyttänyt ilmoittautumislomakkeen, se ei ole lähtenyt eteenpäin yhdistykselle. Nyt lomake on kuitenkin taas kunnossa ja sen kautta voi ilmoittautua yhdistyksen uudeksi jäseneksi!

Ruoka- ja hiekkakeräyksiä Dewin kissoille

11.4.2019

Kevät etenee ja kissat lisääntyvät kovaa vauhtia, niin luonnossa kuin yhdistyksen sijaiskodeissakin. Voit auttaa Dewiä kissatalkoissa mm. lahjoittamalla kissanruokaa ja -hiekkaa seuraavissa keräyksissä:

 • Tokmanni Masku (Maskuntie 232, Masku) hiekkakeräys 13.-20.5.
 • K-supermarket Raisio Center (Voudinkatu 5, Raisio) käynnissä 17.4. saakka
 • Scandinavian Winner Show (Messukeskus, Turku) 13.-14.4.

Muistathan, että hiekka- ja ruokalahjoituksia voi toimittaa jatkuvasti Turun keskustassa sijaitseville yhteistyökumppaneillemme:

 • Tassuklaani (Yliopistonkatu 28, 10 % alennus Dewille lahjoitukseksi tulevista ostoksista)
 • Turku Tattoo Parlour (Tuureporinkatu  19)

Kutsu kevätkokoukseen

11.4.2019

Dewi kutsuu jäsenensä yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen perjantaina 26.4.2019 klo 17.30.

Lue lisää…

Uusien sijaiskotien perehdytysilta 16.4.2019

10.4.2019

Sijaiskotitoiminnasta kiinnostuneille järjestetään perehdytysilta tiistaina 16.4.2019 klo 18-20 Turku-salissa (Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4, 20500 Turku). Tilaisuus saattaa loppua jo ennen kahdeksaa mutta aikaa on varattu loppuun myös vapaalle jutustelulle.

Perehdytysilta on edellytys sijaiskodiksi ryhtymiselle, eli osallistumisen jälkeen on mahdollista saada luokseen ensimmäiset hoitokissat. Illan aikana käydään läpi yhdistyksen toimintaa, sijaiskotikissojen hoitoa ja niiden kanssa mahdollisesti eteen tulevia haasteita (ja varmasti eteen tulevia ihania hetkiä!). Perehdytysillassa on myös mahdollista kysyä kaikesta, mikä itseä mietityttää sijaiskodiksi ryhtymisessä. Paikan päällä toiminnasta on kertomassa Dewin sijaiskotivastaava ja kokeneita sijaiskoteja. Tarjolla on mehua ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

Turku-saliin voi olla vaikea suunnistaa jos paikka on entuudestaan tuntematon. Tässä karttalinkki oikeaan kohteeseen, opaskartasta voi itse vaihtaa karttatasoja hahmotusmielessä. Yo-talo A on siis osoite, ja Turku-sali löytyy 2. kerroksesta, lasiovesta oikealle.

 

 

Tukihuutokauppa Facebookissa 2.3.-10.3.

17.2.2019

Oppiva Kissa -seminaari 1.3.2019

6.2.2019

Miira Hellsten tulee pitämään jatkoluennon Turkuun syksyllä järjestetylle Onnellinen kissa -seminaarille! Seminaarin ennakkolippuja voi varata 18.2. asti osoitteesta pj(at)dewi.info, ja lippuja on myynnissä myös Tassuklaanissa, Yliopistonkatu 28. Lippuja on rajoitettu määrä, joten hanki omasi ajoissa!

Uusien sijaiskotien perehdytysilta 7.2.

1.2.2019

Sijaiskotitoiminnasta kiinnostuneille järjestetään perehdytysilta torstaina 7.2. klo 18-20 Turku-salissa (Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4, 20500 Turku). Tilaisuus saattaa loppua jo ennen kahdeksaa mutta aikaa on varattu loppuun myös vapaalle jutustelulle.

Perehdytysilta on edellytys sijaiskodiksi ryhtymiselle, eli osallistumisen jälkeen on mahdollista saada luokseen ensimmäiset hoitokissat. Illan aikana käydään läpi yhdistyksen toimintaa, sijaiskotikissojen hoitoa ja niiden kanssa mahdollisesti eteen tulevia haasteita (ja varmasti eteen tulevia ihania hetkiä!). Perehdytysillassa on myös mahdollista kysyä kaikesta, mikä itseä mietityttää sijaiskodiksi ryhtymisessä. Paikan päällä toiminnasta on kertomassa Dewin sijaiskotivastaava ja kokeneita sijaiskoteja. Tarjolla on mehua ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

Turku-saliin voi olla vaikea suunnistaa jos paikka on entuudestaan tuntematon. Tässä karttalinkki oikeaan kohteeseen, opaskartasta voi itse vaihtaa karttatasoja hahmotusmielessä. Yo-talo A on siis oikea osoite, ja Turku-sali löytyy 2. kerroksesta, lasiovesta oikealle.

 

Vuoden 2019 jäsenmaksu

8.1.2019

Vuonna 2019 jäsenmaksu on 15 euroa jäseneltä ja 100 euroa kannatusjäseneltä. Lasku on lähetetty kaikille jäsenille. Tilinumero- ja viitetiedot jäsenmaksun maksamiseen löytyvät myös nettisivujemme Yhteystiedot -välilehdeltä. Jos et ole saanut laskua, tai maksamisessa on muuten epäselvyyksiä, voit olla yhteydessä Dewin taloudenhoitajaan: taloudenhoitaja[at]dewi.info.

Mikäli et ole vielä jäsen, täytäthän jäsenhakemuksen ensin tästä.

Jouluraksu-keräys on taas täällä!

30.11.2018

Lue lisää…

Perinteinen ruokakeräys Myllyn Prismassa 8.12.

12.11.2018

Eläinsuojeluyhdystys Dewi ry ja Myllyn Prisma järjestävät yhdessä jälleen ruokakeräyksen kodittomille kissoille 8.12.2018.

Yhdistyksen edustajat ovat paikan päällä vastaanottamassa lahjoituksia ja kertomassa yhdistyksen toiminnasta sekä yhdistyksen hoidossa olevista kodittomista kissoista 12-18 välisenä aikana.
Ruokalahjoitusten lisäksi vastaanotamme mielellämme myös kissanhiekkaa sekä matolääkettä.

Tapahtumaan kaivataan vapaaehtoisia avustajia vastaanottamaan ruokalahjoituksia, joten jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä info[at]dewi.info!

VPK-talon joulumyyjäiset 6.12.

12.11.2018

Dewi osallistuu VPK:n talon perinteisiin joulumyyjäisiin itsenäisyyspäivänä. Pöydästämme voi löytää vaikkapa Dewin kissamaisen seinäkalenterin ensi vuodelle, lämpöisiä villasukkia ja -pipoja tai suosittuja kissanminttutäytteisiä leluja kissaystävän leikkeihin. Dewin myyntipöytä löytyy parvelta heti sisääntulon läheltä.

Tervetuloa jouluostoksille – tuet samalla Dewin toimintaa kodittomien kissojen hyväksi!

Tapahtumaan kaivataan edelleen paria vapaaehtoista myyntipöydän taakse. Jos olet kiinnostunut tulemaan avustajaksi, ota yhteyttä info[a]dewi.info!

Dewi TUROKin kansainvälisessä kissanäyttelyssä

12.11.2018

TUROKin kansainväliset rotukissanäyttelyt järjestetään Turun Messukeskuksessa 24.-25.11.2018.
Dewin edustajat ovat paikalla lauantaina 24.11.2018 päivinä klo 10-16. Dewi osallistuu TUROKin tapahtumaan perinteisesti myynti- ja infopöytäilyn muodossa. Tervetuloa rupattelemaan toiminnastamme ja tekemään vaikka joululahjaostoksia!

Tapahtumaan kaivataan vapaaehtoisia avustajia pöydän taakse, joten jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä info[at]dewi.info!

Tervetuloa syyskokoukseen!

29.10.2018

Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry kutsuu kaikki jäsenensä lämpimästi tervetulleiksi sääntömääräiseen syyskokoukseen 15.11.2018 klo 18. Syyskokous pidetään Turku-Salissa (Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4, Turku). Kokouksessa valitaan toimintavuoden 2019 hallitus ja toiminnantarkastaja, päätetään jäsenmaksun suuruus ja hyväksytään toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio ko. vuodelle. Kaikilla yhdistyksen varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus jäsenkokouksissa.

HÄTÄKERÄYS KISSAPOPULAATIOLLE

23.10.2018

 

Tilannepäivitys 29.10.: Hätäkeräyksen tulos on ylittänyt kaikki odotukset ja yhdistyksellä on nyt varaa koko populaation kissojen hoitokulujen kattamiseen. Loukutusajankohta on jo alustavasti voitu sopia. Tuhannet kiitokset kaikille lahjoittajille!!

Näillä kissoilla on nyt todellinen hätä. Kello tikittää paitsi talven, niin tämän populaation kohdalla myös viranomaispäätöksen takia. Me Dewissä olemme tänä syksynä jo todenneet pariinkin kertaan, että nyt emme voi enää ottaa yhtään kissaa vastaan. Kun sitten tulee tieto tällaisesta paikasta, niin jokin meissä vain saa jatkamaan, venymään vielä vähän, etsimään vielä lisää kotihoitajia. Emme voi kääntyä pois, kun kissat tarvitsevat apuamme

Lue lisää…

Uusien sijaiskotien perehdytys to 25.10.2018

21.10.2018

Sijaiskotitoiminnasta kiinnostuneille järjestetään perehdytysilta torstaina 25.10.2018 klo 18-20 Turku-salissa (Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4, Turku). Tilaisuus saattaa loppua jo ennen kahdeksaa mutta aikaa on varattu loppuun myös vapaalle jutustelulle. Perehdytysilta on edellytys sijaiskodiksi ryhtymiselle, eli osallistumisen jälkeen on mahdollista saada luokseen ensimmäiset hoitokissat. Illan aikana käydään läpi yhdistyksen toimintaa, sijaiskotikissojen hoitoa ja niiden kanssa mahdollisesti eteen tulevia haasteita (ja varmasti eteen tulevia ihania hetkiä!). Perehdytysillassa on myös mahdollista kysyä kaikesta, mikä itseä mietityttää sijaiskodiksi ryhtymisessä. Paikan päällä toiminnasta ovat kertomassa Dewin sijaiskotivastaava ja kokeneita sijaiskoteja. Tarjolla on mehua ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

Ilmoitathan tulostasi 24.10. mennessä: sijaiskotiasiat[at]dewi.info tai 045 133 1106

Sirutuspäivä kissoille Aurassa 10.10. klo 15-18

25.9.2018

Dewi huipentaa Eläinten viikon kissojen sirutustapahtumalla Aurassa!

Sirutus järjestetään Auran ABC:n liikenneasemalla lokakuun alussa toimintansa aloittavan lemmikkitarvikeliike AuraPetin tiloissa. AuraPetiin on oma sisäänkäyntinsä ja asiakaspysäköinti liikenneaseman takapihalla.

Sirutus+rekisteröinti maksaa 10 euroa Kissaliiton ja 20 euroa Turvasirun rekisteröinnillä. Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista vaan kissoja sirutetaan saapumisjärjestyksessä. Varaathan mukaasi KÄTEISMAKSUN! Kissoja siruttaa Dewin siruttaja Anu.

Paikalla myös Dewin ständi ja myynnissä kannatustuotteita kuten vuoden 2019 Löytöeläinkalenteri. Meille saa tulla juttelemaan, kerromme mieluusti toiminnastamme ja jaamme kissatietoutta!

Hiekkatempaus 2.-7.7.2018

2.7.2018

Hiekkaa tarvitaan muuallakin kuin uimarannalla!
Dewi ry järjestää yhdessä Länsikeskuksen Tokmannin kanssa hiekkatempauksen heinäkuun alussa.

Liikkeen aulatilasta löytyy ma 2.7. kello 10:00 alkaen aina lauantaihin 7.7. kello 17:00 asti keräyspiste kissanhiekalle.
Launtaina paikan päällä on myös yhdistyksen edustaja 13-17 välillä vastaanottamassa lahjoituksia sekä juttelemassa yhdistyksestä.

Länsikeskukseen pääsee helposti niin omalla autolla kuin useammalla bussilla. Otathan siis suunaksi Viilarinkatu 8 ja käyt muiden kesäostosten ohella ostamassa kissanhiekkaa Dewin kisuille.

Entä mitä vastaanotamme keräyksessä? Koska varastossamme ei ole hirveästi hiekkaa, mutta kiitettävästi ruokaa niin toivomme saavamme lahjoituksina kissanhiekkaa.
Sijaiskotimme ovat erityisesti toivoneet Cattia kissanhiekkaa, jota saa useammassa pussikoossa ostettua Tokmannilta.

Hiekan lisäksi keräyksessä voit auttaa laittamaan muutkin Dewin kissojen vessa-asiat kuntoon, otamme mielellämme vastaan myös vessoja.

Uusien sijaiskotien perehdytysilta 28.6.2018 klo 17-19 Turun eläinoikeuskeskuksessa

18.6.2018

Sijaiskotitoiminnasta kiinnostuneille järjestetään perehdytysilta torstaina 28.6.2018 klo 17-19 Turun eläinoikeuskeskuksessa (Vegekaupan yhteydessä Forum-korttelissa, Kauppiaskatu 4). Perehdytysilta on edellytys sijaiskodiksi ryhtymiselle, eli osallistumisen jälkeen on mahdollista saada luokseen ensimmäiset hoitokissat. Illan aikana käydään läpi yhdistyksen toimintaa, sijaiskotikissojen hoitoa ja niiden kanssa mahdollisesti eteen tulevia haasteita (ja varmasti eteen tulevia ihania hetkiä!). Perehdytysillassa on myös mahdollista kysyä kaikesta, mikä itseä mietityttää sijaiskodiksi ryhtymisessä. Paikan päällä toiminnasta on kertomassa Dewin sijaiskotivastaava. Tarjolla on mehua ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

Ilmoitathan tulostasi 27.6. mennessä: sijaiskotivastaava[at]dewi.info tai 045 133 1106.

Onnellinen kissa -seminaari 28.9.

5.6.2018

Lue lisää…

Sirutuspäivä Raision Mustissa ja Mirrissä 23.5. klo 15-19

11.5.2018

Raision Musti ja Mirri järjestää yhteistyössä Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:n kanssa sirutustapahtuman myymälässämme keskiviikkona 23.5.2018 klo 15-19. Paikalla ovat Dewi ry:n koulutetut siruttajat. Jaossa myös kissatietoutta ja myynnissä Dewi ry:n kannatustuotteita. Maksu paikan päällä käteisellä Dewin myyntipisteeseen.

Sirutuksen hinta:
10 €/maatiaiskissat (sis. rekisteröinnin Kissaliittoon)
20 €/kaikki lemmikit (sis. rekisteröinnin Turvasiru-palveluun)

Lämpimästi tervetuloa!

Kissan lihashuolto ja kipu -luento Vimmassa 11.4.

8.4.2018

Lue lisää…

Sääntömääräinen kevätkokous 11.4.

28.2.2018

Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään keskiviikkona 11.4. Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa (Aurakatu 16, 20100 Turku) klo 17.15. Kokoussali on Vimman Teatteri/Auditorio 2.kerroksessa. Kaikilla yhdistyksen varsinaisilla jäsenillä on kokouksessa äänioikeus. Yhdistys toivottaa niin jäsenet kuin muutkin toiminnasta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi kokoukseen! Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Uusien sijaiskotien perehdytysilta 15.3.

26.2.2018

sijaiskotiperehdytys

Löytöeläinpäivä 3.3.

26.2.2018

Löytöeläinpäivä

Jäsenkampanja uusille ja vanhoille jäsenille 31.3. asti

16.2.2018

27788818_1670943119629531_734101961961233849_o

Lue lisää…

Löytöeläinten päivän ruokakeräys Myllyssä 3.3.

8.2.2018

Eläinsuojeluyhdystys Dewi ry ja Myllyn Prisma järjestävät yhdessä ruoka- ja hiekkakeräyksen kodittomille kissoille valtakunnallisena löytöeläinten päivänä 3.3.2018.

Yhdistyksen edustajat ovat paikan päällä vastaanottamassa lahjoituksia ja kertomassa yhdistyksen toiminnasta sekä yhdistyksen hoidossa olevista kodittomista kissoista 12-18 välisenä aikana.

Keräyksen toteuttaminen ei onnistu ilman vapaaehtoisia, jotka ottavat lahjoitukset vastaan. Jos olet kiinnostunut auttamaan, ota yhteyttä FB:n kautta viestillä tai maililla varapj[at]dewi.info!

Infopäivä Maskun Mustissa ja Mirrissä 17.2.

8.2.2018

Lauantaina 17.2. Maskun Mustissa ja Mirrissä on paikalla Dewi ry:n edustaja klo 12-15 pitämässä infopöytää ja myymässä kannatustuotteita. Paikalle voi tulla tekemään kannatustuoteostoksia, tekemään lahjoituksen ruoka-/hiekkakeräykseen tai ihan vaan juttelemaan yhdistyksen toiminnasta ja kissoista!

Maskun Musti ja Mirri pitää myös ruoka- ja hiekkakeräystä yhdistyksen kissoille 12.-17.2. Voit ostaa haluamasi tuotteen myymälästä ja kertoa kassalla, että se on lahjoitus Dewille, jolloin myymälä toimittaa tuotteen perille puolestasi!

Ystävänpäivän Eläinvideoilta 14.2.

16.1.2018

ystävänpäivän eläinvideoilta

Lue lisää…

Kierrätys- ja infopäivä TassuKlaanissa 20.1.2018

16.1.2018

KISSATARVIKKEET KIERTOON!

Lue lisää…

Uusien sijaiskotien perehdytysilta 31.1.2018

10.1.2018

sijaiskotiperehdytys

Lue lisää…

Kissoille.fi -nettikaupasta ostetuista Armarkat-kiipeilypuista 30 % Dewin toimintaan

10.12.2017

Kotimainen Kissoille.fi-verkkokauppa tarjoaa nyt hyvän tilaisuuden tehdä hyvää joululahjaostosten yhteydessä: Ostaessasi Kissoille.fi verkkokaupan kautta minkä tahansa Armarkat -merkkisen kiipeilypuun, summasta lahjoitetaan Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:n löytöeläintoimintaan!

HUOM! Tilauksen lisätietoihin tulee lisätä DEWI, jotta lahjoitus kohdentuu oikeaan paikkaan.

Dewi kiittää yritystä hienosta tuesta ja toivoo, että moni tassuttelija saa tänä jouluna vähän isomman paketin pukinkontista 😉

MIU&MAU LOGO 2017

Tmi Riina Tuulia tukee Dewiä heijastinmyynnillä

8.12.2017

Tmi Riina Tuulia lahjoittaa viime vuoden tapaan jokaisesta 9.12.-31.12.2017 myymästään heijastimesta 1e/heijastin Dewi ry:lle! Heijastimia on saatavilla seuraavissa joulunajan myyjäisissä Turussa:

LA 9.12.2017: Suuret Joulumyyjäiset, TURKU (Messukeskus)

PE-TI 15.-19.12.2017: Kauppakeskus Skanssin Joulumyyjäiset, TURKU

Lämmin kiitos Riina Tuulialle yhdistyksen puolesta! <3

bty

Sääntömääräinen syyskokous 5.12.

25.11.2017

Järjestämme sääntömääräisen syyskokouksen tiistaina 5.12. klo 17.00 alkaen Turun Eläinoikeuskeskuksessa, Forum Kortteli, Kauppiaskatu 4, 20100 Turku (kulku Vegekaupan läpi). Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksemme jäsenet. Varsinaisilla jäsenillämme on kokouksessa ääni- ja puheoikeus, kannatusjäsenillä puheoikeus. Esityslista on lähetetty jäsenille.

Esitämme kokouksessa jäsenmaksun korottamista varsinaisille jäsenille 12 eurosta 15 euroon. Lisäksi ehdotamme kissojen luovutusmaksujen korotusta seuraavanlaisesti: 150 € / yksi kissa ja 250 € / kaksi kissaa. Korotusten perusteena ovat yhdistyksen toiminnan kasvaminen ja kohonneet eläinlääkäri- ja muut eläintenhoitokulut. Otamme mielellämme vastaan mielipiteitä etukäteen, vaikkei itse kokoukseen pääsisikään paikalle.

JOULURAKSU-ruokakeräys

25.11.2017

JOULURAKSU

Dewi TUROKin kansainvälisessä rotukissanäyttelyssä 25.11.2017

27.10.2017

TUROKin kansainväliset rotukissanäyttelyt järjestetään Turun Messukeskuksessa 25.-26.11.2017.
Dewin edustajat ovat paikalla lauantaina 25.11.2017 päivinä klo 10-16. Dewi osallistuu TUROKin tapahtumaan perinteisesti myynti- ja infopöytäilyn muodossa.
Tervetuloa rupattelemaan toiminnastamme!

Tapahtumaan kaivataan vapaaehtoisia avustajia pöydän taakse, joten jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä sijaiskotiasiat[at]dewi.info!

Ruokakeräys kodittomille kissoille Myllyssä la 2.12. klo 12-18

23.10.2017

Eläinsuojeluyhdystys Dewi ry ja Myllyn Prisma järjestävät yhdessä järjestyksessä toisen ruokakeräyksen kodittomille kissoille 2.12.2017.

Yhdistyksen edustajat ovat paikan päällä vastaanottamassa lahjoituksia ja kertomassa yhdistyksen toiminnasta sekä yhdistyksen hoidossa olevista kodittomista kissoista 12-18 välisenä aikana.
Ruokalahjoitusten lisäksi vastaanotamme mielellämme myös pieniä tarvikkeita kuten ruokakuppeja, leluja sekä matolääkettä.

Tapahtumaan kaivataan vapaaehtoisia avustajia vastaanottamaan ruokalahjoituksia, joten jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä varapj[at]dewi.info!

Mukana toteuttamassa keräystä:

lataus lataus (1)

Dewi mukana Petolan Kissapäivässä 16.10.

12.10.2017

Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry pitää infopöytää eläintarvikeliike Petolan Kissapäivässä maanantaina 16.10. klo 16-19. Tapahtuma järjestetään Petolan Myymälässä Skanssissa, osoite Biolinja 20. Tapahtumasta voi ostaa Dewin kannatustuotteita ja tuoda ruoka- ja tarvikelahjoituksia yhdistyksen kodittomille kissoille. Dewin vapaaehtoiset kertovat yhdistyksen kissatilanteesta ja muista kuulumisista. Tervetuloa paikan päälle!

Ylimääräinen jäsenkokous 17.10.

8.10.2017

Järjestämme ylimääräisen jäsenkokouksen 17.10. klo 18.00 Turku-salissa (Rehtorinpellonkatu 4, 20500, Turku, Yo-talo A, 2. krs.). Kokouksessa esitetään yhdistyksen sääntöjä muutettavaksi niin, että ne mahdollistavat syyskokouksen pitämisen. Syyskokouksessa päätettäisiin jatkossa yhdistyksen seuraavan vuoden hallitus, toiminnantarkastaja, jäsenmaksu ja toimintasuunnitelma. Näin uusi hallitus pääsisi työn touhuun jo heti vuoden alusta. Kevätkokoukseen käsiteltäväksi jäisivät edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksemme jäsenet. Varsinaisilla jäsenillämme on kokouksessa ääni- ja puheoikeus, kannatusjäsenillä puheoikeus. Jäsenille on lähetetty kokouskutsu, jossa on kokouksen esityslista ja ehdotukset sääntömuutoksista.

Eläinten viikko 4.10.-10.10.

6.10.2017

Dewin Eläinten viikon tapahtumat:
Ke 4.10. klo 15-18 Dewi esittelee toimintaansa ja ottaa vastaan ruoka- ja tarvikelahjoituksia Tassuklaanissa
(Yliopistonkatu 28)
La 7.10. klo 12-18 Info- ja myyntipöytä, ruokakeräys ja kasvomaalausta lapsille kauppakeskus Skanssissa
La 7.10 ja su 8.10. klo 12-18 sirutuskampanja Skanssin Mustissa ja Mirrissä
Ti 10.10. klo 15-18 Dewi esittelee toimintaansa ja ottaa vastaan ruoka- ja tarvikelahjoituksia Tassuputiikissa
(Brahenkatu 20)

Uusien sijaiskotien perehdytysilta 28.8.2017

12.8.2017

Perehdytys_väri

Lue lisää…

Uusien sijaiskotien perehdytysilta ti 13.6. klo 17.30 Turku-salissa

23.5.2017

Sijaiskotitoiminnasta kiinnostuneille järjestetään perehdytysilta tiistaina 13.6. klo 17.30-20.00 Turku-salissa (Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4, Turku). Tilaisuus saattaa loppua jo ennen kahdeksaa mutta aikaa on varattu loppuun myös vapaalle jutustelulle. Perehdytysilta on edellytys sijaiskodiksi ryhtymiselle, eli osallistumisen jälkeen on mahdollista saada luokseen ensimmäiset hoitokissat. Illan aikana käydään läpi yhdistyksen toimintaa, sijaiskotikissojen hoitoa ja niiden kanssa mahdollisesti eteen tulevia haasteita (ja varmasti eteen tulevia ihania hetkiä!). Perehdytysillassa on myös mahdollista kysyä kaikesta, mikä itseä mietityttää sijaiskodiksi ryhtymisessä. Paikan päällä toiminnasta ovat kertomassa Dewin sijaiskotivastaava, sijaiskotiavustajia ja kokeneita sijaiskoteja. Tarjolla on mehua ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

Ilmoitathan tulostasi 12.6. mennessä: sijaiskotiasiat[at]dewi.info tai 050 599 4697.

Uusien sijaiskotien perehdytysilta 22.3. klo 17.30

28.2.2017

Sijaiskotitoiminnasta kiinnostuneille järjestetään perehdytysilta keskiviikkona 22.3. klo 17.30-n. 19.00 Turku-salissa (Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4, Turku). Perehdytysilta on edellytys sijaiskodiksi ryhtymiselle, eli osallistumisen jälkeen on mahdollista saada luokseen ensimmäiset hoitokissat. Illan aikana käydään läpi yhdistyksen toimintaa, sijaiskotikissojen hoitoa ja niiden kanssa mahdollisesti eteen tulevia haasteita (ja varmasti eteen tulevia ihania hetkiä!). Perehdytysillassa on myös mahdollista kysyä kaikesta, mikä itseä mietityttää sijaiskodiksi ryhtymisessä. Paikan päällä toiminnasta ovat kertomassa Dewin sijaiskotivastaava, sijaiskotiavustajia ja kokeneita sijaiskoteja. Tarjolla on teetä ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

Ilmoitathan tulostasi 21.3. mennessä: sijaiskotiasiat[at]dewi.info.

Arka ei ole Mörkö! Dewin uusi blogi valottaa sijaiskotien ja toimijoiden arkea kissojen parissa

21.11.2016

Dewin internet-sivuille on avattu blogi nimeltä ”Arka ei ole Mörkö: Blogi hylätyistä kissoista”. Blogi löytyy etusivun Ajankohtaista-yläpalkin alta. Blogissa tullaan julkaisemaan toimijoiden kirjoittamia tekstejä yhdistystoiminnan arjesta, ja pääosassa ovat tietenkin Dewin ainutlaatuiset kissat ja niiden tarinat! Tekstejä on luvassa toivon mukaan kuukausittain, mahdollisesti jopa viikoittain -riippuen siitä, paljonko vapaaehtoistoimijoiden aikaa riittää kissatouhujen ohella koneen ääreen istahtamiseen.

Toivomme, että mahdollisimman moni lukija löytää blogin luo ja pääsee osaksi sitä monisäikeistä kokonaisuutta, joka muodostaa Dewin toiminnan. Haluamme jakaa kanssanne onnistumisten ilot ja myös ne ajoittaiset vaikeuksien mukanaan tuomat surut. Toivottavasti saamme myös palautetta ja ehdotuksia siitä, mistä lukijat haluaisivat blogin kautta kuulla lisää!

-Dewin hallitus

VPK:n joulumyyjäiset Brankulla 6.12.2016

5.11.2016

Dewi osallistuu VPK:n perinteisiin joulumyyjäisiin Brankulla Turun keskustassa 6.12.2016. Tarjolla mm. käsitöitä ja kannatustuotteita. Jos haluat tulla päivystämään myyntipöydän taakse, ota yhteyttä info[at]dewi.info tai tule muuten vain paikan päälle ostoksille ja moikkaamaan dewiläisiä!

Dewi Skanssissa Eläinten viikon viikonloppuna 8.-9.10.

24.9.2016

Skanssissa vietetään Eläinten viikkoa 3.-9.10. ja Dewi ry on paikalla Skanssissa viikonlopun ajan. Paikalla olemme lauantaina klo 11-17 ja sunnuntaina klo 12-17. Pisteemme tulee sijaitsemaan isolla aukiolla keskellä Skanssia. Paikalla tapahtumassa on myös muita lähialueilla toimivia eläinsuojeluyhdistyksiä. Sunnuntaina Dewi ottaa vastaan ruoka- ja tarvikelahjoituksia yhdistyksen sijaiskodeissa pysyvän kodin löytymistä odottaville kissoille.

Molempiin päiviin kaivataan vielä vapaaehtoisia avustajia Dewin pisteelle päivystämään. Mukaan voi ilmoittautua kumpanakin päivänä kahteen vuoroon: lauantaina 10:30-13 sekä 13-17 ja sunnuntaina 11:30-14 sekä 14-17. Avustajia tarvitaan mm. Sylvester-kissamaskotin rooliin, lipaskerääjiksi ja myymään kannatustuotteita. Jokaisessa vuorossa on paikalla myös kokeneempia dewiläisiä.

Ilmoita osallistumisestasi Dewin sihteerille Annille (sihteeri[at]dewi.info) ja kerro myös, milloin olisit tulossa. Jos et pysty olemaan koko vuoroa paikalla, se ei ole este osallistumiselle.

Uusien sijaiskotien perehdytysilta Forumin Vegekaupassa 29.9. klo 17

20.9.2016

Tervetuloa Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:n uusien sijaiskotien perehdytysiltaan torstaina 29.9. klo 17-19! Kokoonnumme Turun keskustassa kauppakeskus Forumissa sijaitsevan Vegekaupan kokoustilassa eli Eläinoikeuskeskuksessa.
Perehdytysiltaan osallistuminen on edellytyksenä sille, että sijaiskoti voi ottaa vastaan ensimmäiset hoitokissansa. Illan aikana käydään läpi, mitä sijaiskotitoiminta käytännössä pitää sisällään, millaisia kissoja yhdistykselle tulee ja miten hoitokissojen tuloon valmistaudutaan. Kysymyksiä saa mielellään esittää, paikalla on sekä Dewin sijaiskotivastaavia että kokeneita sijaiskoteja.
 
Luvassa on myös yleisempää jutustelua Dewin toiminnasta ja tietenkin kissoista! Jos olet kiinnostunut toiminnasta mutta et ole vielä varma, haluatko ryhtyä sijaiskodiksi, olet silti erittäin tervetullut perehdytysiltaan, paikan päälle tuleminen ei vielä sitouta sinua mihinkään! Ilmoitathan kuitenkin tulostasi meille etukäteen sähköpostitse: sijaiskotiasiat[at]dewi.info!

Pieni Tassuputiikki vastaanottaa ruoka- ja tarvikelahjoituksia Dewille

5.9.2016

Eikö uusi ruoka maistu kissallesi tai vastahankittu lelu kelpaa? Haluatko muuten vain auttaa kodittomia kissoja? Dewille osoitettuja kissanruoka- ja tarvikelahjoituksia voi nyt toimittaa yhteistyöliikkeisiimme Pieneen Tassuputiikkiin (Brahenkatu 20) ja Tassuklaaniin (Yliopistonkatu 28) myymälöiden aukioloaikoina. Kaikki hyväkuntoiset lahjoitukset ovat tervetulleita, oli kyseessä sitten pieni leluhiiri tai iso ruokasäkki! Jos lahjoitettavaa on suurempi määrä (esim. yli 3 muovikassillista), otathan etukäteen yhteyttä sijaiskotivastaava[at]dewi.info tai 045 1331106.

HUOM! Mikäli lahjoitat avattuja ruokapakkauksia, merkitsethän pakkaukseen avaamispäivämäärän.

Tarvikkeet ja ruoat menevät suoraan yhdistyksen sijaiskodeissa majailevien löytökissojen käyttöön.

Kissat kiittävät avusta!

Sijaiskoteja haussa!

13.7.2016

Dewille on taas ilmoitettu useista kodittomista kissoista, mutta emme voi ottaa kissoja vastaan ellei meillä ole sijaiskoteja vapaana. Tällä hetkellä tarvitsisimme kiireellisesti kissattoman sijaiskodin kahdelle aralle, nuorelle kissalle.

Sijaiskotitoiminnasta voit lukea nettisivuiltamme: http://www.dewi.info/toiminta/sijaiskotitoiminta/

Tavoitteenamme on aina se, että hoitolainen/hoitolaiset saisivat asua samassa sijaiskodissa oman kodin löytymiseen asti. Kissalle hoitopaikan vaihtaminen on aina stressaavaa. Sijaiskodin olisikin hyvä pystyä takaamaan hoitopaikka vähintään muutamaksi kuukaudeksi eteenpäin. Toki käytämme paljon myös ns. hätäsijoituspaikkoja, joissa kissa viipyy vain lyhyen aikaa, joten jos sinulla olisi tarjota sellainen, otamme ilolla avun vastaan.

Lisätietoja voi kysellä ja sijaiskodiksi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(a)dewi.info tai soittamalla numeroon 045 1331106.

Dewi Runosmäki-päivässä 19.5.

10.5.2016

Dewi osallistuu Runosmäki-päivään 19.5. klo 17-20 Runosmäen nuorisotalolla osoitteessa Piiparinpolku 13. Yhdistyksen edustajat ovat paikalla info- ja myyntipöydän takana. Tervetuloa juttelemaan Dewin toiminnasta ja tutustumaan myyntipöydän tarjontaan!

Dewi mukana TUROKin kansainvälisissä rotukissanäyttelyissä lauantaina 23.4.

18.3.2016

TUROKin kansainväliset rotukissanäyttelyt järjestetään tänä keväänä Metsämäen raviradalla, osoitteessa Vanha Tampereentie 235, Turku.
Dewin edustajat ovat paikalla lauantaina 23.4. klo 10-16. Dewi osallistuu TUROKin tapahtumaan perinteisesti myynti- ja infopöytäilyn muodossa. Tapahtumaan kaivataan edelleen vapaaehtoisia avustajia pöydän taakse, joten jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä info[at]dewi.info!

NYT KANNATTAA LIITTYÄ DEWIN JÄSENEKSI JA KERTOA KAVERILLEKIN!

3.3.2016

Dewi arpoo kaikkien 3.3.-3.4. aikana liittyneiden uusien jäsenten ja heille liittymistä suositelleiden nykyisten jäsenten kesken kaksi 50 € arvoista ravintolalahjakorttia. Lisäksi 20 ensimmäistä uutta jäsentä saa upean vuoden 2016 löytöeläinkalenterin ilmaiseksi kotiin toimitettuna!

Miten toimin?

 1. Täytä jäsenhakemus osoitteessa http://www.dewi.info/toiminta/jasenyys/. Jos joku suositteli liittymistä sinulle, muista merkitä suosittelijan nimi Muuta -kohtaan.
 2. Maksa jäsenmaksu 12 € (tai kannatusjäsen 100 €) yhdistyksen tilille FI27 3131 3002 3130 05 (Handelsbanken). Käytä maksaessasi viitenumeroa 20064.

Lue lisää…

Huopapallotalkoot ja uusien ilta 4.4. klo 17

22.2.2016

Dewin vapaaehtoiset järjestävät perinteiset kissanminttupallojen huovutustalkoot Turun Pitkämäessä maanantaina 4.4. klo 17 eteenpäin! Kyseessä on rento illanvietto, jossa halukkaat voivat osallistua yhdistyksen kannatustuotteiden kestosuosikin, huovutettujen kissanlelupallojen tekemiseen. Huovutus ei vaadi aiempaa käsityökokemusta vaan sen oppii hetkessä paikan päällä. Tapahtumassa jutellaan myös yhdistyksen yleisiä kuulumisia ja suunnitellaan tulevaa toimintaa, joten talkoot ovat hyvä tilaisuus uusille toimijoille tutustua Dewiin ja dewiläisiin! Tarjolla on pientä purtavaa, teetä ja kylmää juotavaa. Kaikki jäsenet ja muut toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan talkoisiin! Talkoot kestävät n. klo 20 asti, ja mukaan voi liittyä missä vaiheessa tahansa.

Ilmoittautumiset perjantaihin 1.4. mennessä: sijaiskotivastaava[at]dewi.info tai 050 599 4697. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkemmat saapumisohjeet. Ilmoitathan myös mahdolliset ruoka-aineallergiasi!

Dewin vuosikokous 3.3.

19.2.2016

Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen torstaina 3.3. klo 17.30. Kokous pidetään Eläinoikeuskeskuksen tiloissa kauppakeskus Forumissa sijaitsevan Vegekaupan takahuoneessa. Tänä vuonna kokouksessa päätetään useista yhdistyksen toimintaan vaikuttavista asioista. Jos haluat osallistua keskusteluun ja vaikuttaa, tule paikalle! Myös muut kuin yhdistyksen jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kokoukseen, mutta vain jäsenillä on äänestysoikeus. Kokouksessa on tarjolla virvokkeita ja pientä purtavaa.

Lue lisää…

Rapiseva kissanminttulelu

20.10.2015

Tämä kissanlelu on helppo ja nopea tehdä, ja miellyttää varmasti mirriä kuin mirriä, piti se kissanmintusta tai ei. Lelu nimittäin myös rapisee houkuttelevasti ja keveytensä vuoksi lentää helposti ilmaan tassun heilautuksesta! Lelu on mahdollista tehdä myös ilman ompelukonetta.

Rapisevan kissanminttulelun ohje

DSC_0311malla

Video leikkauskampanjasta 8.2.

27.2.2015

Hyviätekoja-projekti julkaisi videon Dewin järjestämästä kissojen leikkauskampanjasta. Haastateltavana videossa yhdistyksen puheenjohtaja Anna Koskela. Videolla kurkattiin myös vastaanottotiskin taakse leikkaustiloihin. Katso video täältä.

Succaplokki accessories lahjoitti Dewille joulukorttirahansa jouluina 2014 ja 2015

1.1.2015

Paimiolainen käsityötarvikkeita kierrätysmateriaaleista valmistava Succaplokki accessories lahjoitti joulukorttirahansa Dewille jouluna 2014 ja uudelleen vuonna 2015. Dewin kissat ja toimijat kittävät!

Succaplokki