Tulevat tapahtumat

Dewin maskotti Syltty-kissa sekä Hilla-koira omistajineen Eläinten viikolla 2012

Dewillä on ollut tapana pitää omaa myynti- ja esittelypöytää mm. Turun rotukissayhdistyksen järjestämissä kissanäyttelyissä (järjestetään yleensä maalis- ja marraskuussa) sekä Mahdollisuuksien tori -tapahtumassa. Myös eläinten viikolla lokakuun alussa Dewi on usein menossa mukana.

Yhdistys järjestää toimijakokouksia, joista kiinnostuneita tiedotetaan sähköpostitse – ilmoitathan meille, jos olet kiinnostunut osallistumaan näihin kokoontumisiin. Vapaaehtoisista ihmisistä on jatkuva pula!

Otamme miellämme vastaan arpajaispalkinnoiksi, myyjäisiin tai kirpputorimyyntiin sopivaa tavaraa! Lahjoituksia voi tarjota yhdistykselle paitsi sovittujen tapahtumien edellä, myös muina aikoina, sillä lahjoitukset tulevat joka tapauksessa tarpeeseen ennemmin tai myöhemmin.

Otathan yhteyttä meihin, jos tahdot avustaa tapahtumien toteutuksessa tai tehdä yhdistykselle tavaralahjoituksen! Ks. yhteystiedot.

Dewin tapahtumakalenteri 2019

 

Eläinsuojeluhdistys Dewi ry järjestää RUISSALON KANSANPUISTOSSA(MUSTA HYVÄ SANOO KANSANPUISTO HETI ALKUUN; KYL KAIKKI TIETÄÄ ET RUISSALO ON TURUSSA?) sunnuntaina 4.8.2013 kello 11-15 hyväntekeväisyyskävelyn KODITTOMIEN(TÄÄ ON SITTENKI MUSTA PAREMPI SANA :)) eläinten hyväksi. Tule lenkkeilemään kauniiseen Ruissaloon koiran, kaverin tai vaikka koko perheen kanssa ja tue ulkoilemalla eläinsuojelutyötä. Osallistumismaksu on 3 € / hlö tai 5 € / 2 hlö. OSALLISTUNEET SAAVAT yhdistyksen logolla varustetun diplomin. Tapahtuman tuotto käytetään Turun alueen kodittomien eläinten hyväksi.

Kävelyn lähtöpiste sijaitsee Kansanpuiston parkkipaikalla, jonka viereen pääsee Ruissalon bussilla numero 8. Kierroksen varrella on TÄSTÄ MYÖS-SANA POIS lemmikki- ja eläinsuojeluaiheinen tietovisa, JOSSA RIITTÄÄ PÄHKÄILTÄVÄÄ sekä lapsille että aikuisille. Tapahtumassa on myös mehutarjoilu JA(KIELENHUOLLON KURSSILLA NEUVOTTIIN VÄLTTÄMÄÄN SEKÄ-SANAA) myyntipöytä KUKKUROILLAAN yhdistyksen kannatustuotteita. Myyntipullat tapahtumaan lahjoittaa Wanhan Tammen kahvila Ruissalon kasvitieteelliseltä puutarhalta.

Lenkkivaihtoehtoja Ruissalossa on useampi. Tietovisa on Pienen huvilakierroksen varrella, mutta innokkaille lenkkeilijöille hieman pidempi vaihtoehto on Kansanpuiston lenkki, jota voi pidentää vaikkapa Marjaniemen polulla. Ruissalon luontopolkuihin voi tutustua osoitteessa http://www05.turku.fi/ruissalo/luontopolku.shtml. Muistattehan ulkoillessanne Ruissalon olevan suojeltua aluetta, joten POLUILLA tulee pysyä ja roskat viedä roskikseen.

Tapahtumalla on säävaraus, MUTTA PIENTÄ TIHKUSADETTA EMME HÄTKÄHDÄ!

Kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen

26.11.2019

Yhdistys kutsuu jäsenensä lämpimästi sääntömääräiseen syyskokoukseen keskiviikkona 11.12.2019 klo 18!

Kokous järjestetään Turku-salissa (Rehtoripellonkatu 4, Turku). Turku-saliin voi olla vaikea suunnistaa, jos paikka on entuudestaan tuntematon. Ohessa linkki opaskartalle, johon on merkitty oikea rakennus ja Turku-sali on sen 2. kerroksessa lasiovista oikealle. Linkki: https://tinyurl.com/y3mjcaon

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, esityslista on tämän viestin lopussa. Jokaisella yhdistyksen varsinaisella jäsenellä on kokouksessa äänioikeus, kannatusjäsenillä läsnäolo- ja puheoikeus.

Tarjolla on mehua ja pientä purtavaa ja kissamaisia juttuja!

Yhdistyksen syyskokouksen esityslista:

1. kokouksen avaus

2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. hyväksytään kokouksen esityslista

5. esitetään ja vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus seuraavalle toimintakaudelle

6. valitaan hallituksen puheenjohtaja, taloudenhoitaja, sijaiskotivastaava ja muut jäsenet seuraavalle toimikaudelle

7. valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa/toiminnantarkastajaa ja heille varatilintarkastajat/varatoiminnantarkastajat

8. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

9. kokouksen päättäminen

VPK-talon joulumyyjäiset 1.12.2019

11.11.2019

Dewi osallistuu VPK:n talon perinteisiin joulumyyjäisiin joulukuun ensimmäisenä päivänä. Pöydästämme voi löytää vaikkapa Dewin kissamaisen seinäkalenterin ensi vuodelle, pipoja, koruja joulupakettiin, heijastimen tai suosittuja kissanminttutäytteisiä leluja kissaystävän leikkeihin.

Tervetuloa jouluostoksille – tuet samalla Dewin toimintaa kodittomien kissojen hyväksi!

Tapahtumaan kaivataan edelleen paria vapaaehtoista myyntipöydän taakse. Jos olet kiinnostunut tulemaan avustajaksi, ota yhteyttä tapahtumat[a]dewi.info!

Dewi TUROKin kansainvälisessä rotukissanäyttelyssä 23.11.2019

7.11.2019

TUROKin kansainväliset rotukissanäyttelyt järjestetään Turun Messukeskuksessa 23.-24.11.2019.
Dewin edustajat ovat paikalla lauantaina 23.11.2019 päivinä klo 10-16. Dewi osallistuu TUROKin tapahtumaan perinteisesti myynti- ja infopöytäilyn muodossa.
Myyntipöydästä löydät meidän kannatustuotteita kuten pipoja, t-paitoja, kalentereita, postikortteja ja heijastimia sekä myös kissanminttuleluja kissoille ja koruja omistajille.

Tervetuloa rupattelemaan toiminnastamme ja ostoksille!