Tulevat tapahtumat

Dewin maskotti Syltty-kissa sekä Hilla-koira omistajineen Eläinten viikolla 2012

Dewillä on ollut tapana pitää omaa myynti- ja esittelypöytää mm. Turun rotukissayhdistyksen järjestämissä kissanäyttelyissä (järjestetään yleensä maalis- ja marraskuussa) sekä Mahdollisuuksien tori -tapahtumassa. Myös eläinten viikolla lokakuun alussa Dewi on usein menossa mukana.

Yhdistys järjestää toimijakokouksia, joista kiinnostuneita tiedotetaan sähköpostitse – ilmoitathan meille, jos olet kiinnostunut osallistumaan näihin kokoontumisiin. Vapaaehtoisista ihmisistä on jatkuva pula!

Otamme miellämme vastaan arpajaispalkinnoiksi, myyjäisiin tai kirpputorimyyntiin sopivaa tavaraa! Lahjoituksia voi tarjota yhdistykselle paitsi sovittujen tapahtumien edellä, myös muina aikoina, sillä lahjoitukset tulevat joka tapauksessa tarpeeseen ennemmin tai myöhemmin.

Otathan yhteyttä meihin, jos tahdot avustaa tapahtumien toteutuksessa tai tehdä yhdistykselle tavaralahjoituksen! Ks. yhteystiedot.

Dewin tapahtumakalenteri 2018

 

Eläinsuojeluhdistys Dewi ry järjestää RUISSALON KANSANPUISTOSSA(MUSTA HYVÄ SANOO KANSANPUISTO HETI ALKUUN; KYL KAIKKI TIETÄÄ ET RUISSALO ON TURUSSA?) sunnuntaina 4.8.2013 kello 11-15 hyväntekeväisyyskävelyn KODITTOMIEN(TÄÄ ON SITTENKI MUSTA PAREMPI SANA :)) eläinten hyväksi. Tule lenkkeilemään kauniiseen Ruissaloon koiran, kaverin tai vaikka koko perheen kanssa ja tue ulkoilemalla eläinsuojelutyötä. Osallistumismaksu on 3 € / hlö tai 5 € / 2 hlö. OSALLISTUNEET SAAVAT yhdistyksen logolla varustetun diplomin. Tapahtuman tuotto käytetään Turun alueen kodittomien eläinten hyväksi.

Kävelyn lähtöpiste sijaitsee Kansanpuiston parkkipaikalla, jonka viereen pääsee Ruissalon bussilla numero 8. Kierroksen varrella on TÄSTÄ MYÖS-SANA POIS lemmikki- ja eläinsuojeluaiheinen tietovisa, JOSSA RIITTÄÄ PÄHKÄILTÄVÄÄ sekä lapsille että aikuisille. Tapahtumassa on myös mehutarjoilu JA(KIELENHUOLLON KURSSILLA NEUVOTTIIN VÄLTTÄMÄÄN SEKÄ-SANAA) myyntipöytä KUKKUROILLAAN yhdistyksen kannatustuotteita. Myyntipullat tapahtumaan lahjoittaa Wanhan Tammen kahvila Ruissalon kasvitieteelliseltä puutarhalta.

Lenkkivaihtoehtoja Ruissalossa on useampi. Tietovisa on Pienen huvilakierroksen varrella, mutta innokkaille lenkkeilijöille hieman pidempi vaihtoehto on Kansanpuiston lenkki, jota voi pidentää vaikkapa Marjaniemen polulla. Ruissalon luontopolkuihin voi tutustua osoitteessa http://www05.turku.fi/ruissalo/luontopolku.shtml. Muistattehan ulkoillessanne Ruissalon olevan suojeltua aluetta, joten POLUILLA tulee pysyä ja roskat viedä roskikseen.

Tapahtumalla on säävaraus, MUTTA PIENTÄ TIHKUSADETTA EMME HÄTKÄHDÄ!

Sääntömääräinen kevätkokous 11.4.

28.2.2018

Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään keskiviikkona 11.4. Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa (Aurakatu 16, 20100 Turku) klo 17.15. Kokoussali on Vimman Teatteri/Auditorio 2.kerroksessa. Kaikilla yhdistyksen varsinaisilla jäsenillä on kokouksessa äänioikeus. Yhdistys toivottaa niin jäsenet kuin muutkin toiminnasta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi kokoukseen! Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Uusien sijaiskotien perehdytysilta 15.3.

26.2.2018

sijaiskotiperehdytys

Löytöeläinpäivä 3.3.

26.2.2018

Löytöeläinpäivä

Jäsenkampanja uusille ja vanhoille jäsenille 31.3. asti

16.2.2018

27788818_1670943119629531_734101961961233849_o

Lue lisää…

Löytöeläinten päivän ruokakeräys Myllyssä 3.3.

8.2.2018

Eläinsuojeluyhdystys Dewi ry ja Myllyn Prisma järjestävät yhdessä ruoka- ja hiekkakeräyksen kodittomille kissoille valtakunnallisena löytöeläinten päivänä 3.3.2018.

Yhdistyksen edustajat ovat paikan päällä vastaanottamassa lahjoituksia ja kertomassa yhdistyksen toiminnasta sekä yhdistyksen hoidossa olevista kodittomista kissoista 12-18 välisenä aikana.

Keräyksen toteuttaminen ei onnistu ilman vapaaehtoisia, jotka ottavat lahjoitukset vastaan. Jos olet kiinnostunut auttamaan, ota yhteyttä FB:n kautta viestillä tai maililla varapj[at]dewi.info!

Ruokakeräys kodittomille kissoille Myllyssä la 2.12. klo 12-18

23.10.2017

Eläinsuojeluyhdystys Dewi ry ja Myllyn Prisma järjestävät yhdessä järjestyksessä toisen ruokakeräyksen kodittomille kissoille 2.12.2017.

Yhdistyksen edustajat ovat paikan päällä vastaanottamassa lahjoituksia ja kertomassa yhdistyksen toiminnasta sekä yhdistyksen hoidossa olevista kodittomista kissoista 12-18 välisenä aikana.
Ruokalahjoitusten lisäksi vastaanotamme mielellämme myös pieniä tarvikkeita kuten ruokakuppeja, leluja sekä matolääkettä.

Tapahtumaan kaivataan vapaaehtoisia avustajia vastaanottamaan ruokalahjoituksia, joten jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä varapj[at]dewi.info!

Mukana toteuttamassa keräystä:

lataus lataus (1)

Ylimääräinen jäsenkokous 17.10.

8.10.2017

Järjestämme ylimääräisen jäsenkokouksen 17.10. klo 18.00 Turku-salissa (Rehtorinpellonkatu 4, 20500, Turku, Yo-talo A, 2. krs.). Kokouksessa esitetään yhdistyksen sääntöjä muutettavaksi niin, että ne mahdollistavat syyskokouksen pitämisen. Syyskokouksessa päätettäisiin jatkossa yhdistyksen seuraavan vuoden hallitus, toiminnantarkastaja, jäsenmaksu ja toimintasuunnitelma. Näin uusi hallitus pääsisi työn touhuun jo heti vuoden alusta. Kevätkokoukseen käsiteltäväksi jäisivät edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksemme jäsenet. Varsinaisilla jäsenillämme on kokouksessa ääni- ja puheoikeus, kannatusjäsenillä puheoikeus. Jäsenille on lähetetty kokouskutsu, jossa on kokouksen esityslista ja ehdotukset sääntömuutoksista.