Tulevat tapahtumat

Dewin maskotti Syltty-kissa sekä Hilla-koira omistajineen Eläinten viikolla 2012

Dewillä on ollut tapana pitää omaa myynti- ja esittelypöytää mm. Turun rotukissayhdistyksen järjestämissä kissanäyttelyissä (järjestetään yleensä maalis- ja marraskuussa) sekä Mahdollisuuksien tori -tapahtumassa. Myös eläinten viikolla lokakuun alussa Dewi on usein menossa mukana.

Yhdistys järjestää toimijakokouksia, joista kiinnostuneita tiedotetaan sähköpostitse – ilmoitathan meille, jos olet kiinnostunut osallistumaan näihin kokoontumisiin. Vapaaehtoisista ihmisistä on jatkuva pula!

Otamme miellämme vastaan arpajaispalkinnoiksi, myyjäisiin tai kirpputorimyyntiin sopivaa tavaraa! Lahjoituksia voi tarjota yhdistykselle paitsi sovittujen tapahtumien edellä, myös muina aikoina, sillä lahjoitukset tulevat joka tapauksessa tarpeeseen ennemmin tai myöhemmin.

Otathan yhteyttä meihin, jos tahdot avustaa tapahtumien toteutuksessa tai tehdä yhdistykselle tavaralahjoituksen! Ks. yhteystiedot.

Dewin tapahtumakalenteri 2018

 

Eläinsuojeluhdistys Dewi ry järjestää RUISSALON KANSANPUISTOSSA(MUSTA HYVÄ SANOO KANSANPUISTO HETI ALKUUN; KYL KAIKKI TIETÄÄ ET RUISSALO ON TURUSSA?) sunnuntaina 4.8.2013 kello 11-15 hyväntekeväisyyskävelyn KODITTOMIEN(TÄÄ ON SITTENKI MUSTA PAREMPI SANA :)) eläinten hyväksi. Tule lenkkeilemään kauniiseen Ruissaloon koiran, kaverin tai vaikka koko perheen kanssa ja tue ulkoilemalla eläinsuojelutyötä. Osallistumismaksu on 3 € / hlö tai 5 € / 2 hlö. OSALLISTUNEET SAAVAT yhdistyksen logolla varustetun diplomin. Tapahtuman tuotto käytetään Turun alueen kodittomien eläinten hyväksi.

Kävelyn lähtöpiste sijaitsee Kansanpuiston parkkipaikalla, jonka viereen pääsee Ruissalon bussilla numero 8. Kierroksen varrella on TÄSTÄ MYÖS-SANA POIS lemmikki- ja eläinsuojeluaiheinen tietovisa, JOSSA RIITTÄÄ PÄHKÄILTÄVÄÄ sekä lapsille että aikuisille. Tapahtumassa on myös mehutarjoilu JA(KIELENHUOLLON KURSSILLA NEUVOTTIIN VÄLTTÄMÄÄN SEKÄ-SANAA) myyntipöytä KUKKUROILLAAN yhdistyksen kannatustuotteita. Myyntipullat tapahtumaan lahjoittaa Wanhan Tammen kahvila Ruissalon kasvitieteelliseltä puutarhalta.

Lenkkivaihtoehtoja Ruissalossa on useampi. Tietovisa on Pienen huvilakierroksen varrella, mutta innokkaille lenkkeilijöille hieman pidempi vaihtoehto on Kansanpuiston lenkki, jota voi pidentää vaikkapa Marjaniemen polulla. Ruissalon luontopolkuihin voi tutustua osoitteessa http://www05.turku.fi/ruissalo/luontopolku.shtml. Muistattehan ulkoillessanne Ruissalon olevan suojeltua aluetta, joten POLUILLA tulee pysyä ja roskat viedä roskikseen.

Tapahtumalla on säävaraus, MUTTA PIENTÄ TIHKUSADETTA EMME HÄTKÄHDÄ!

Hiekkatempaus 2.-7.7.2018

2.7.2018

Hiekkaa tarvitaan muuallakin kuin uimarannalla!
Dewi ry järjestää yhdessä Länsikeskuksen Tokmannin kanssa hiekkatempauksen heinäkuun alussa.

Liikkeen aulatilasta löytyy ma 2.7. kello 10:00 alkaen aina lauantaihin 7.7. kello 17:00 asti keräyspiste kissanhiekalle.
Launtaina paikan päällä on myös yhdistyksen edustaja 13-17 välillä vastaanottamassa lahjoituksia sekä juttelemassa yhdistyksestä.

Länsikeskukseen pääsee helposti niin omalla autolla kuin useammalla bussilla. Otathan siis suunaksi Viilarinkatu 8 ja käyt muiden kesäostosten ohella ostamassa kissanhiekkaa Dewin kisuille.

Entä mitä vastaanotamme keräyksessä? Koska varastossamme ei ole hirveästi hiekkaa, mutta kiitettävästi ruokaa niin toivomme saavamme lahjoituksina kissanhiekkaa.
Sijaiskotimme ovat erityisesti toivoneet Cattia kissanhiekkaa, jota saa useammassa pussikoossa ostettua Tokmannilta.

Hiekan lisäksi keräyksessä voit auttaa laittamaan muutkin Dewin kissojen vessa-asiat kuntoon, otamme mielellämme vastaan myös vessoja.

Onnellinen kissa -seminaari 28.9.

5.6.2018

Miira Hellstenin (Koira- ja kissakoulu Heiluva Häntä) suosittu Onnellinen kissa- seminaari tulee Turkuun! Seminaari järjestetään Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman suuressa salissa (3.krs) perjantaina 28.9. klo 17-21. ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ALKANUT!

Lue lisää…