Liity jäseneksi

Jäsenyyttä voi hakea ilmoittamalla yhteystietonsa joko puhelimitse tai sähköpostitse (ks. yhteystiedot) yhdistyksen hallitukselle tai täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Jäsentyyppejä on kahdenlaisia: varsinainen jäsenyys sekä kannatusjäsenyys. Hallituksen jäsenet valitaan varsinaisten jäsenten joukosta, mutta kannatusjäsenillä on kuitenkin läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksissa. Kannatusjäsenet saavat uutiskirjeen lisäksi yhdistyksen julkaiseman löytöeläinkalenterin jäsenlahjana. Vuonna 2018 jäsenmaksu on 15 euroa varsinaiselta jäseneltä ja 100 euroa kannatusjäseneltä.

Yhdistyksen ajankohtaisista asioista kertova uutiskirje lähetetään kaikille jäsenille muutaman kerran vuodessa. Kaikki jäsenet saavat henkilökohtaisen kutsun yhdistyksen vuosikokoukseen. Sivuiltamme löytyy myös osio Tulevat tapahtumat, josta näet missä tulevissa tapahtumissa Dewi on mukana. Mikäli olisit kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta, voit kertoa siitä jäsenhakemuksen yhteydessä, tai ota yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla.

Lähettämällä jäsenhakemuksen hyväksyt antamiesi tietojen tallentamisen Dewi ry:n tietosuojaselosteessa mainittuun rekisteriin/rekistereihin.

 

Jäsenmaksu maksetaan tilille  FI17 4713 0010 0674 52. BIC: POPFFI22.
Maksaessasi käytä viitenumeroa 20064.

 

Jäsenhakemus
  1. Jäsenyyden tyyppi

  2. Osoitetiedot
  3. Jäsentiedotteet

  4. Haluaisitko toimia vapaaehtoisena työntekijänä? Kirjoita tähän miten haluaisit olla apunamme. Voit kirjoittaa tähän myös muita lisätietoja.