Tee kannatuskäsitöitä

Tälle sivulle on koottu yhdistyksen vapaaehtoistyöntekijöiden laatimia käsityöohjeita, joiden avulla voit valmistaa ja lahjoittaa käsitöitä Dewin kannatustuotemyyntiin. Lahjoituksen voi tehdä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)dewi.info. lmoitathan lahjoituksen yhteydessä, mitä materiaaleja olet käsitöihin käyttänyt! Dewi ry toivoo, että ohjeiden mukaan valmistettuja käsitöitä ei myydä muussa tarkoituksessa kuin yhdistyksen kannatustuotemyynnissä. Kannatustuotteista saatu myyntitulo käytetään lyhentämättömänä löytöeläinten auttamiseen.

Kädentaitoiset voivat myös lähettää meille omia käsityöohjeitaan, jos haluavat niitä julkaistavan näillä sivuilla! Ohjeiden on tällöin oltava täysin omia, niitä ei siis tule kopioida luvatta muista lähteistä. Myös ohjeet voi lähettää osoitteeseen info(at)dewi.info.

Dewi vastaanottaa myös muilla kuin näiden sivujen ohjeilla valmistettuja käsitöitä kannatusmyyntiin!

Rapiseva kissanminttulelu

20.10.2015

Tämä kissanlelu on helppo ja nopea tehdä, ja miellyttää varmasti mirriä kuin mirriä, piti se kissanmintusta tai ei. Lelu nimittäin myös rapisee houkuttelevasti ja keveytensä vuoksi lentää helposti ilmaan tassun heilautuksesta! Lelu on mahdollista tehdä myös ilman ompelukonetta.

Rapisevan kissanminttulelun ohje

DSC_0311malla

Veikeät kissapatalaput

19.5.2015

Kissakas.fi:n sivuilta löytyy Outi Mikkilän suunnittelema ohje patalapuille, jotka istuvat mainiosti myös Dewin myyntipöytään! Ohjeeseen pääset allaolevan linkin kautta:

http://www.kissakas.fi/pienet-makupalat/179-virkkaa-veikeae-pyoereae-patalappukissa

Hiiri ja Pötkö

16.11.2014

Hiiri- ja Pötkö-lelun ohjeet ovat helpot ja yksityiskohtaiset, joita seuraten pääset varmasti tuloksiin. Houkuttelevaksi lelut tekee niiden sisään piilotettu kissanminttu, joka hullaannuttaa useimmat kissat leikkimään villisti. Korvallisen Hiiren valmistaminen kysyy hieman enemmän näppäryyttä, kun taas Pötköjä valmistuu sarjatyönä ripeästi pienellä vaivalla. Valmistamiseen tarvitset (kaava)paperia, ompelukoneen, kangasta, pätkän narua, ompelulankaa, vanua ja kissanminttua.

Hiiri- ja Pötkö-lelujen ohje