Kannatustuotteet

Dewillä on myytävänä kannatustuotteita, joista saatu tuotto menee yhdistyksen toiminnan tukemiseen. Tuotteita voi tilata yhdistykseltä sähköpostitse, ja tuotteita myydään tapahtumissa, joissa Dewi ry on mukana. Muut mahdolliset myyntipaikat on mainittu tuotekuvauksen yhteydessä.

Dewin vuoden 2018 löytöeläinkalenterit loppuunmyyty!

5.3.2018

Dewin vuoden 2018 löytöeläinkalenterit on nyt loppuunmyyty, niitä ei siis ole enää mahdollista tilata tai ostaa yhteistyömyymälöistä. Kiitämme lämpimästi kaikkia, jotka ovat tukeneet yhdistystä hankkimalla kalentereita! Vuoden 2019 kalenteri ilmestyy myyntiin syksyllä 2018.

Uusia Yöeläin- ja Kissa-pipoja saatavilla

12.12.2017

Puuttuuko vielä pehmeitä paketteja joulupukin pussista?
Me voimme ehkä auttaa siinä nimittäin yhdistyksen uusista pipoista otetaan nyt tilauksia vastaan.

Pipoja löytyy useampaa väriä ja kahta paksuutta, ohutta trikoopipoa ja paksumpaa fleece-vuorillista, joka näissä säissä lämmittää päätä mukavasti.

Tuttu ja turvallinen Yöeläin-pipo on saanut uuden ilmeen kun kissamme on päättänyt hiippailla tekstiin.
Uusia Yöeläin-pipoja löytyy ohuena kahta väriä (harmaa ja vihreä) ja vuorellisena kolmea väriä (harmaa, musta ja pinkki).

Kissa-pipoa löytyykin sitten viidessä värissä. Vuorellisinä sitä löytyy samoissa väreissä kuin Yöeläin-pipoa ja ohuena sitä on pinkkiä lukuunottamatta kaikissa kuvassa näkyvissä väreissä.

Pipossa takana logostamme tutulla tekstillä sana ”dewi”.
Molemmat painatukset ovat heijastavia. Näillä pipoilla siis näyt pimeälläkin!

Ohuet pipot maksavat 15€/kpl ja fleece-vuorelliset 20€/kpl. Sen lisäksi päälle tulevat postimaksut (2,80€ postimaksulla kulkee useampikin pipo tai vaihtoehtoisesti pipon kanssa vaikka vuoden 2018 kalenteri). Jos aikataulut saadaan sopimaan niin noutokin onnistuu.

Nyt kannattaa toimia nopeasti, koska varsinkin kissat ovat tuntuneet ottaneen jalat alleen ja livemyynneissä ne ovat saaneet helposti uusia koteja.

Pipon voi tilata joko sähköpostilla varapj@dewi.info tai FB-viestillä.

 

uutiskirje1 uutiskirje2

Onnellinen sisäkissa -paita

21.10.2015

Onnellinen sisäkissa -t-paita 20 € (jäsenille 15-20 € oman valinnan mukaan), postikulut 4,50 €

Paidat paidat koot

TILAUSOHJEET Lue lisää…

Dewin kannatustuotekauppa Facebookissa

24.5.2015

Dewin kannatustuotteet löytyvät nyt myös netistä!

Dewikauppa

 

TILAUSOHJEET Lue lisää…

Kangasmerkit

10.6.2012

Kissamaiset kangasmerkit 4 € / kpl. Merkit ovat kooltaan 2x7cm (Yöeläin) ja 2x10cm (muut). Mustapohjaisten ”yöeläin”-merkkien tekstit hohtavat pimeässä!

Dewi ry:n logolla varustettu merkki 3 € / kpl
. Logomerkki on pyöreä ja halkaisijaltaan n. 8cm. Logossa taustavärinä tumma vihreä.

Kangasmerkit ovat oivallisia vaikkapa opiskelijahaalareihin kiinnitettäväksi. Klikkaamalla kuvia saat ne näkymään isompina.

 

 

 

 

 

 

 

Merkkejä voit tilata sähköpostitse osoitteesta pj [a] dewi.info

Odota tilausvahvistusta ja maksuohjeita sähköpostiisi. Toimitusaika max. 2 viikkoa (alkaen maksupäivästä). Merkkien postikulut ovat 1,50 €.