Varainhankinta ja lahjoitukset

Jäsenmaksut

Yhdistyksen tärkeä tulonlähde on luonnollisesti jäsenten ja kannatusjäsenten maksamat jäsenmaksut. Täältä voit lukea lisää yhdistyksen jäsenyydestä ja täyttää jäsenhakemuksen.

PankkiyhteysFI17 4713 0010 0674 52. BIC: POPFFI22.

Maksaessasi jäsenmaksun käytä viitenumeroa 20064.

Kannatustuotteet

Kannatustuotteitamme ostamalla tuet yhdistyksen toimintaa ja saat samalla muiston antamastasi avusta. Yhdistys on perinteisesti julkaissut vuosittain oman löytöeläinkalenterin. Dewin kannatustuotteita ovat esimerkiksi kissamaisin tekstein varustetut kangasmerkit, paidat ja pipot sekä postikortit, joissa poseeraavat yhdistyksen hoteissa olleet kissat.

Rahalahjoitukset

Yhdistyksen toiminnan tueksi voit lahjoittaa haluamasi summan rahaa rahankeräystilillemme. Lahjoitusrahat käytetään kokonaisuudessaan yhdistyksen hallussa olevien löytöeläinten hoitokuluihin (eläinlääkäri-, ruokinta- ja lääkekulut).

Pankkiyhteys: FI58 3131 3003 2984 52 (Handelsbanken)

Tehdessäsi lahjoituksen rahankeräystilille käytä viitenumeroa 20815.

Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:llä on voimassaoleva rahankeräyslupa nro RA/2017/1307. Luvan on myöntänyt 18.12.2017 Lounais-Suomen poliisilaitos. Lupa on voimassa 1.1.2018-31.12.2097. Lahjoitusrahat käytetään yllä mainittuihin kohteisiin 31.3.2020 mennessä.

Voimassaoloalue: Lounais-Suomen alue. Lisätiedot lupa-alueeseen kuuluvista kunnista täältä.

Tavaralahjoitukset

Vapaaehtoisten järjestämät varainhankintatapahtumat kartuttavat yhdistyksen varoja. Tapahtumien onnistumiseksi tarvitaan hyviä myyntiartikkeleita, arpajaispalkintoja ja kiinnostavia kannatustuotteita. Myytäviä tuotteita ja palkintoja ei ole koskaan varastossa liikaa, vaan ne tulevat tarpeeseen ennemmin tai myöhemmin. Niinpä yhdistys ottaa kiitollisena vastaan meille lahjoitetut, käsityönä tehdyt tai muuten uudet tuotteet, joita voimme myydä erilaisissa tapahtumissa!

Yhdistys järjestää muutaman kerran vuodessa kirpputorimyyntiä. Hyväkuntoiset ja siistit kirpputoritavarat ovat kaiken aikaa tervetulleita! Kirpputorilahjoituksia voit tarjota milloin vain lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirpputori [at] dewi.info.

Eläintarvikelahjoitukset

Yhdistys ottaa mielellään vastaan eläinlääke- ja tarvikelahjoituksia sekä kissanruokaa, jotka toimitamme sijaiskodeissa hyödynnettäviksi. Jos haluat lahjoittaa kissojen kuivaruokaa, huomioithan, että toivomme sen olevan laadukasta, eläinkaupoista saatavaa kuivaruokaa, sillä halvat kissan kuivaruuat ovat yleensä ravitsemukselliselta laadultaan kehnoja.

 

Lahjoitustavaran toimittaminen

sylttyjaruokaa

Skanssissa järjestetty keräys tuotti yhdistykselle kärryllisen  märkäruokaa lahjoituksina.

Lahjoitustavaraa voi toimittaa yhdistykselle sopimuksen mukaan ottamalla yhteyttä toimijoihimme.
Myös nettieläinkaupasta tilaaminen suoraan Dewille on mahdollista, mutta otathan tällöin yhteyttä toimijoihimme saadaksesi tarvittavat toimitustiedot.

Ruoka- ja tarvikelahjoituksia voi toimittaa myös seuraaville yhteistyökumppaneille:
– Tassuputiikki (os. Brahenkatu 16), avoinna ma-pe 10-18, la 10-15
– TassuKlaani (os. Yliopistonkatu 28), avoinna ma 11-19, ti-to 10-18, pe 9-17, la 10-15

Mikäli et itse pysty toimittamaan lahjoitustavaroitasi, niin ota yhteyttä ja voimme sopia, pääsisikö joku yhdistyksen väestä noutamaan ne.