HÄTÄKERÄYS KISSAPOPULAATIOLLE

 

Tilannepäivitys 29.10.: Hätäkeräyksen tulos on ylittänyt kaikki odotukset ja yhdistyksellä on nyt varaa koko populaation kissojen hoitokulujen kattamiseen. Loukutusajankohta on jo alustavasti voitu sopia. Tuhannet kiitokset kaikille lahjoittajille!!

Näillä kissoilla on nyt todellinen hätä. Kello tikittää paitsi talven, niin tämän populaation kohdalla myös viranomaispäätöksen takia. Me Dewissä olemme tänä syksynä jo todenneet pariinkin kertaan, että nyt emme voi enää ottaa yhtään kissaa vastaan. Kun sitten tulee tieto tällaisesta paikasta, niin jokin meissä vain saa jatkamaan, venymään vielä vähän, etsimään vielä lisää kotihoitajia. Emme voi kääntyä pois, kun kissat tarvitsevat apuamme

Nyt kuitenkin tarvitsemme kipeästi myös taloudellista apua teiltä tukijoiltamme! Tässä populaatiossa on kissoja ainakin 40, ja tilimme saldo riittää tällä hetkellä noin viiden uuden kissan hoitamiseen. Olettaen, että ne ovat perusterveitä ja hyväkuntoisia. Voimme sijoittaa nämä kissat kotihoitoon vasta kun tiedämme, että pystymme myös viemään ne eläinlääkäriin saamaan asianmukaista hoitoa. Ja aikaa ei ole paljon.

Auta siis meitä auttamaan ja lahjoita jokin summa rahaa näille kissoille, aivan miten pieni tai iso tahansa. Jokaiselle eurolle on nyt huutava tarve! Lahjoitusvarat käytetään sataprosenttisesti kissojen eläinlääkärikulujen kattamiseen. Tulemme päivittämään tämän populaation kohtalosta aktiivisesti ja kerromme, mitä olemme teidän avullanne pystyneet tekemään niiden hyväksi!

Lahjoituksen voit tehdä yhdistyksen tilille FI58 3131 3003 2984 52 (Handelsbanken). Tämän populaation kissoille kohdistetut lahjoitukset viitenumerolla 2031006!

P.S. Tiedämme, että kaikilla ei ole mahdollisuutta antaa rahallista tukea. Kerrothan silloin viestiä eteenpäin, jotta tieto avuntarpeestamme leviää nopeasti!

Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:llä on voimassaoleva rahankeräyslupa RA/2017/1307. Luvan on myöntänyt 18.12.2017 Lounais-Suomen poliisilaitos. Lupa on voimassa 1.1.2018-31.12.2019. Lahjoitusrahat käytetään yhdistyksen eläinten eläinlääkäri-, ruokinta- ja lääkintäkuluihin 31.3.2020 mennessä.

Voimassaoloalue: Lounais-Suomen alue.