Kannatustuotteet

Dewillä on myytävänä kannatustuotteita, joista saatu tuotto menee yhdistyksen toiminnan tukemiseen. Tuotteita voi tilata yhdistykseltä sähköpostitse, ja tuotteita myydään tapahtumissa, joissa Dewi ry on mukana. Muut mahdolliset myyntipaikat on mainittu tuotekuvauksen yhteydessä.

Uudet kannatustuoteprintit

25.3.2020

Pidäthän huolta! Rakasta! Minullakin on arvo!

Nyt saatavilla verkkokaupan kautta paljon kannatustuotteita meidän upeilla uusilla printeillä.
Löytyy t-paitoja miehille, naisille ja lapsille, aikuisille collegepaitaa, lippistä, jumppapussia ja mukeja näin muutaman mainitaksemme.

https://shop.spreadshirt.fi/elinsuojeluyhdistys-dewi-ry/

Kaikkien printtien mallina on toiminut joku Dewin kissoista. Kissat ovat Calvin, Hobbes, Grace, Hippa Taivaantytär ja Mocha van Pikis.

Ihanien printtien takana on Meri Kaarto, joka on aiemmin suunnitellut meille Dewipäivän julisteen.

Dewin kannatustuotteet

12.12.2017

Dewin kannatustuotevalikoima sisältää upealla kissaprintillämme varustettuja pipoja, kangaskasseja ja t-paitoja! Kissa seikkailee myös suosituissa Yöeläin-pipoissa ja kangaskassien logoprintissä.

Uusia pipoja löytyy sekä fleece-vuorilla että ilman ja useammassa värissä, ja printit ovat heijastavia. Kangaskassimme on valmistettu Reilun kaupan puuvillasta ja t-paidat luomupuuvillasta. Paidat ovat ihanan pehmeitä päällä ja lady’s-mallin hieman avarampi kaula-aukko ei kiristä eikä kurista.

Ohuet pipot maksavat 15€/kpl ja fleece-vuorelliset 20€/kpl. Kangaskassin hinta on 10€ ja T-paidan hinta 20€. Sen lisäksi päälle tulevat postimaksut, Turun alueella myös noutotoimitus saattaa onnistua.

Nyt kannattaa toimia nopeasti, koska varsinkin kissat ovat tuntuneet ottaneen jalat alleen ja livemyynneissä ne ovat saaneet helposti uusia koteja.

Kannatustuotteita voi tilata sähköpostilla varapj@dewi.info.

 

uutiskirje1 uutiskirje2

Onnellinen sisäkissa -paita

21.10.2015

Onnellinen sisäkissa -t-paita 10 €, postikulut 5,20 €

Paidat paidat koot

TILAUSOHJEET Lue lisää…

Kangasmerkit

10.6.2012

Kissamaiset kangasmerkit 4 € / kpl. Merkit ovat kooltaan 2x7cm (Yöeläin) ja 2x10cm (muut). Mustapohjaisten ”yöeläin”-merkkien tekstit hohtavat pimeässä!

Dewi ry:n logolla varustettu merkki 3 € / kpl
. Logomerkki on pyöreä ja halkaisijaltaan n. 8cm. Logossa taustavärinä tumma vihreä.

Kangasmerkit ovat oivallisia vaikkapa opiskelijahaalareihin kiinnitettäväksi. Klikkaamalla kuvia saat ne näkymään isompina.

 

 

 

 

 

 

 

Merkkejä voit tilata sähköpostitse osoitteesta varapj [a] dewi.info

Odota tilausvahvistusta ja maksuohjeita sähköpostiisi. Toimitusaika max. 2 viikkoa (alkaen maksupäivästä). Merkkien postikulut ovat 1,60 €.