Levitä tietoa Dewistä

Varainkeruun ja sijaiskotitoiminnan lisäksi yhdistykselle on eduksi, jos sitä tehdään tunnetuksi. Alla olevista linkeistä voit tulostaa yhdistyksen esitteitä ja levittää niitä esim. kauppojen, lemmikkitarvikeliikkeiden ja eläinlääkäriasemien ilmoitustauluille. Dewi järjestää silloin tällöin esitteidenlevitystempauksia, jolloin käydään porukalla kiinnittämässä esitteitä ennalta sovitulle asuinalueelle.

Dewistä voi levittää sanaa myös vaikkapa netin yhteisöpalvelu Facebookissa ja keskustelupalstoilla. Myös omille kotisivuille, blogiin yms. voi laittaa linkin yhdistyksen nettisivuille.

Kerromme mielellämme toiminnastamme esim. paikallislehdissä ja meidät voi myös kutsua pitämään yhdistysesittelyä esim. oman yhdistyksesi tai yhteisösi tilaisuuksiin.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat olla avuksi! Tai jos tuttavapiirissäsi on joku, joka voisi olla kiinnostunut vapaaehtoistyöstä Dewi ry:n hyväksi, laita sana kiertämään! Odotamme yhteydenottoja niin uusilta kuin vanhoilta toimijoiltamme sähköpostiosoitteessa info [a] dewi.info.

Mitä useampi ihminen tietää Dewistä, sitä useampaa eläintä pystymme auttamaan!

Untitled3